Start skjermvisning med Infoskjermen Player

ℹ️ Denne måten å starte visning på gjelder for deg som har en enhet som kan bruke Infoskjermen Player-appen for Samsung TizenChromeWindowsAndroidwebOS (LG) og Raspberry Pi.

🔎 Sjekk listen over alle guidene våre for å finne installasjonsveiledningen for Infoskjermen Player for din spesifikke utstyrs-type og modell.

Vi anbefaler å bruke Infoskjermen Player for å kunne bruke alle funksjoner og oppslagstyper, men har du ikke en enhet med et av operativsystemene over, finner du veiledning for å starte /live/-skjermvisning i nettleser her.

Installer Infoskjermen Player og start visning på din enhet

1. Installer Infoskjermen Player-appen på din enhet.

🔗  Klikk på lenken for å gå videre til veiledningen for hvordan du installerer Infoskjermen Player-appen på din type utstyrSamsung TizenChromeWindowsAndroidRaspberry PiwebOS (LG).

2. Åpne Infoskjermen Player på din enhet. På skjermen vises en unik kode og instruksjoner.

Eksempel på en kode som kan vises på skjermen. Merk at det er en unik kode som vises på enheten din.
  3. a. Bruker du Infoskjermen 3På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto. Gå til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk på "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPå en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

4. Oppgi koden som vises på den fysiske enheten for å koble enheten til din konto.

5. Etterpå velger du hvilken skjerm (Infoskjermen Classic) eller kanal (Infoskjermen 3) som skal vises på denne.

Du kan når som helst endre hvilken skjerm eller kanal som vises på denne enheten.

6. Skjermen / kanalen du valgte starter nå visning på enheten din.That's it! 😊

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, hvis dette er mulig på det utstyr du bruker. En jevnlig omstart, og at den ikke alltid er på, gir skjermen lenger levetid og sparer miljøet.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.