Start skjermvisning med Infoskjermen Player

đŸ–„ïž Har du en Infoskjermen-konto med kanal og oppslag, og lurer pĂ„ hvordan man viser innholdet pĂ„ den fysiske infoskjermen? Velkommen, du har kommet til rett sted! 😊

FĂžrst mĂ„ du vite hvilken type fysisk skjerm eller enhet du skal bruke til Ă„ spille av innholdet med, og hvilket operativsystem (OS) enheten bruker. NĂ„r du har funnet ut av det, kan du bruke lista under til Ă„ finne ut om det er mulig Ă„ installere Infoskjermen Player-appen pĂ„ enheten.

Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, pĂ„ vĂ„r nettside.

â„č Infoskjermen Player-appen er den anbefalte mĂ„ten for Ă„ starte visning pĂ„ den fysiske skjermen. Infoskjermen Player-appen stĂžttes pĂ„ enheter med:

Du kan lese videre nedenfor 👇 eller klikke direkte pĂ„ det operativsystemet 👆 skjermen eller enheten din har, og du vil bli tatt videre til riktig veiledning for installasjon.

🔎 Du kan ogsĂ„ bruke sĂžkefeltet eller sjekke i listen over alle guidene vĂ„re (bruk menyen til venstre pĂ„ sida), for Ă„ finne installasjonsveiledningen for Infoskjermen Player for din spesifikke utstyrs-type og modell.

đŸ€· For Ă„ kunne bruke alle funksjoner og oppslagstyper anbefaler vi Ă„ bruke Infoskjermen Player, men har du ikke en enhet med et av operativsystemene over, er lĂžsningen Ă„ starte visning i nettleser i skjermen eller tilkoblet enhet.

Veiledning for Ă„ starte /live/-skjermvisning i nettleser finner du her.

Installer Infoskjermen Player og start visning pÄ din enhet

1. Installer Infoskjermen Player-appen pĂ„ din enhet.

🔗  Klikk pĂ„ lenken for Ă„ gĂ„ videre til veiledningen for hvordan du installerer Infoskjermen Player-appen pĂ„ din type utstyrSamsung TizenChromeWindowsAndroidRaspberry PiwebOS (LG).

2. Åpne Infoskjermen Player pĂ„ din enhet. PĂ„ skjermen vises en unik kode og instruksjoner.

Eksempel pÄ en kode som kan vises pÄ skjermen. Merk at det er en unik kode som vises pÄ enheten din.
  3. a. Bruker du Infoskjermen 3PĂ„ en annen pc eller mobil: Logg inn pĂ„ din Infoskjermen-konto. GĂ„ til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk pĂ„ "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPĂ„ en annen pc eller mobil: Logg inn pĂ„ din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

4. Oppgi koden som vises pÄ den fysiske enheten for Ä koble enheten til din konto.

5. EtterpĂ„ velger du hvilken kanal (Infoskjermen 3) eller skjerm (Infoskjermen Classic) som skal vises pĂ„ denne.

Du kan nÄr som helst endre hvilken skjerm eller kanal som vises pÄ denne enheten.

6. Skjermen / kanalen du valgte starter nĂ„ visning pĂ„ enheten din.That's it! 😊

Automatisk timer

Vi anbefaler Ă„ legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slĂ„s pĂ„ kl 7 og slĂ„s av kl 23, hvis dette er mulig pĂ„ det utstyr du bruker. En jevnlig omstart, og at den ikke alltid er pĂ„, gir skjermen lenger levetid og sparer miljĂžet.

SpĂžrsmĂ„l? Ta kontakt med oss pĂ„ support@infoskjermen.no.

Svarte dette pÄ spÞrsmÄlet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt pÄ support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med Ä sende inn tilbakemeldingen din. PrÞv igjen senere.