Guide for installasjon av Infoskjermen Player på webOS (LG)

💡 Dette en veiledning oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Selv om vi har en veiledning er det ikke nødvendigvis en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

VIKTIG:

• Infoskjermen Player kan kjøres på enheter med webOS 6.0 eller nyere.
  • Player-app for webOS (LG) er i betaversjon. Ta gjerne kontakt med tilbakemeldinger eller spørsmål.

Oppstartsveiviser

Hvis skjermen allerede er satt opp kan man hoppe rett til "Installere Player-app"

• Velg «Quick Start / Normal Configuration», trykk «Start».
  • Under «User Agreement», velg «Agree» eller «Disagree».
  • Velg språk og land. (Vi bruker engelsk på våre skjermer og i våre forklaringer.)
  • Velg nettverk, og trykk «Connect».
  • Bekreft rotasjon, inngang og tid. Trenger ikke å endre noe her.
  • Velg «Done», så er skjermen i gang.

Installere Player-app

1. Trykk på "Home"-knappen og gå til "Settings".
  2. Velg "EZ Setting" -> "SI Server Setting" -> "SI Server Setting", og sett innstillinger som beskrevet i de videre punktene.
  3. Skriv inn url "https://insk.no/lg"

4. Velg "Application Launch Mode" til å være "Local".

5. Velg "Application Type" til "IPK"

6. Under "Local Application Upgrade" klikk på "REMOTE"

7. Når "APPLICATION UPGRADE" vinduet vises, klikk på "CONFIRM".

8. Når oppdateringen er fullført, start skjermen på nytt (slå den av og på).
  9. Ved neste oppstart installeres appen og starter opp automatisk.

Start skjermvisning

1. Åpne Infoskjermen Player på din enhet. På skjermen vises en unik kode.

2. a. Bruker du Infoskjermen 3På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto. Gå til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk på "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPå en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

3. Oppgi koden på skjermen for å koble enheten til din konto.
  4. Etterpå velger du hvilken kanal (Infoskjermen 3) eller skjerm (Infoskjermen Classic) som skal vises på denne. (Du kan når som helst endre hvilken kanal som skal vises på enheten.)
  5. Kanalen/skjermen du valgte starter nå visning på enheten din. That's it! 😊

Slå av at skjermen slår seg av automatisk

Skjermen er «default» satt opp til å slå seg av automatisk etter 4 timer.

• Gå til «Settings» -> «General» -> «Power». Skru av «No IR Power Off (4 hour)».

Oppdater firmware fra Infoskjermen 3

For at skjermene skal fungere best mulig bør både firmware ("operativsystemet" i skjermene) være oppdatert.Bruker du Infoskjermen 3, er det mulig å oppdatere firmware i skjermer som er tilkoblet kontoen din, direkte fra administrasjonssidene på din egen pc.

1. Gå til "Skjermer" i venstre menybar, så kommer du til listen med dine tilkoblede fysiske enheter.
  2. Trykk på tannhjulet ⚙️ for gjeldende skjerm, som må være online.
  3. Hvis skjermen har behov for oppdatering av firmware, finner du en gul boks med info om ny firmware tilgjengelig. Trykk på "Installer".

NB: Avslutt ikke prosessen eller trekk ut strømmen mens oppdateringen pågår.

4. Skjermen oppdaterer i noen minutter, og gjør en automatisk omstart når firmware er oppdatert.
  5. Gå til den fysiske skjermen og sjekk at den har startet på nytt.