Installasjon av Infoskjermen Player fra Windows Store

💡 Dette en veiledning til oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Selv om vi har en veiledning er det ikke nĂždvendigvis en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, pĂ„ vĂ„r nettside.

â„č VIKTIG: For Ă„ kunne sette appen i kiosk-modus mĂ„ enheten ha en av fĂžlgende operativsystemer: Windows 10/11 ProEnterprise eller Education.

Installasjon av Infoskjermen Player

1. Åpne https://www.microsoft.com/store/apps/9PPPQRK61LQ7 pĂ„ enheten, eller sĂžk etter Infoskjermen Player i Windows Store.
  2. FĂžlg veiviseren og installer appen.
  3. Åpne Infoskjermen Player. PĂ„ skjermen vises en kode.
  4. a. Bruker du Infoskjermen 3PĂ„ en annen pc eller mobil: Logg inn pĂ„ din Infoskjermen-konto. GĂ„ til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk pĂ„ "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPĂ„ en annen pc eller mobil: Logg inn pĂ„ din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

5. Oppgi koden som vises pĂ„ skjermen for Ă„ koble enheten til din konto.
  6. Velg hvilken kanal (Infoskjermen 3) eller skjerm (Infoskjermen Classic) som skal vises pÄ denne enheten. Du kan nÄr som helst endre hvilken skjerm som vises pÄ denne enheten
  7. Kanalen/skjermen du valgte starter nÄ visning pÄ enheten din.

Sette opp appen i kiosk-modus

1. Åpne "Innstillinger"
  2. Velg "Kontoer" -> "Familie og andre brukere" -> "Konfigurer en kiosk" -> "Tilordnet tilgang".
  3. "Konfigurer en kiosk" -> "Kom i gang"
  4. Legg til ett navn pÄ kiosk-brukeren og "Neste".
  5. Velg "Infoskjermen Player" som kioskapp og fullfĂžr oppsettet.
  6. Du er ferdig! Start Windows pÄ nytt for Ä starte enheten i kiosk-modus.

Tips: Laste inn innhold pÄ nytt

PĂ„ tastatur, trykk "CTRL + R" for en refresh av innhold.