Installasjon av Infoskjermen Player fra Windows Store

💡 Dette en veiledning til oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Selv om vi har en veiledning er det ikke nødvendigvis en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

ℹ️ VIKTIG: For å kunne sette appen i kiosk-modus må enheten ha en av følgende operativsystemer: Windows 10/11 ProEnterprise eller Education.

Installasjon av Infoskjermen Player

1. Åpne https://www.microsoft.com/store/apps/9PPPQRK61LQ7 på enheten, eller søk etter Infoskjermen Player i Windows Store.
  2. Følg veiviseren og installer appen.
  3. Åpne Infoskjermen Player. På skjermen vises en kode.
  4. a. Bruker du Infoskjermen 3På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto. Gå til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk på "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPå en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

5. Oppgi koden som vises på skjermen for å koble enheten til din konto.
  6. Velg hvilken kanal (Infoskjermen 3) eller skjerm (Infoskjermen Classic) som skal vises på denne enheten. Du kan når som helst endre hvilken skjerm som vises på denne enheten
  7. Kanalen/skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.

Sette opp appen i kiosk-modus

1. Åpne "Innstillinger"
  2. Velg "Kontoer" -> "Familie og andre brukere" -> "Konfigurer en kiosk" -> "Tilordnet tilgang".
  3. "Konfigurer en kiosk" -> "Kom i gang"
  4. Legg til ett navn på kiosk-brukeren og "Neste".
  5. Velg "Infoskjermen Player" som kioskapp og fullfør oppsettet.
  6. Du er ferdig! Start Windows på nytt for å starte enheten i kiosk-modus.

Tips: Laste inn innhold på nytt

På tastatur, trykk "CTRL + R" for en refresh av innhold.