Håndtere kanaler

ℹ️ En kanal er en samling oppslag som viser på infoskjermen.

Stående eller liggende kanal

Velger du å lage en stående eller liggende kanal kan innholdet vises på fysiske skjermer og den kan deles til mobilappen, Infoskjermen Go.

Opprett ny kanal for stående eller liggende skjerm:

1. Trykk "+ NY KANAL" i menyen til venstre.
  2. Velg ønsket layout.

Under Liggende og Stående finner du enda flere mulige oppsett. Layoutene har ett eller flere områder for oppslag, klokke, logo og ticker. Du kan velge å bruke et eller flere områder avhengig av hvilken layout du velger. Mer info om layout og områder på kanal finner du her.

3. Velg tema: Bruk standard-tema, velg et annet ferdig tema eller tilpasse et eget tema.

Tema gir kanalen et helhetlig uttrykk. Du kan velge et ferdig tema fra nettverk, eller du kan tilpasse ditt eget med f.eks. bakgrunnsbilde, mønster, eller aksent-farge. Mer info om tema finner du her.

4. 📱Valgfritt: Del kanalen til mobilappen, Infoskjermen Go. Hvordan finner du her.
  5. Forhåndsvis og lagre når du er fornøyd med innstillingene på kanalen.

Infoskjermen Go-kanal

For egne Infoskjermen Go-kanaler, som kun skal vises i mobilappen, kan du velge et praktisk oppsett som gir noen kjekke visningsmuligheter: For eksempel kan du organisere oppslag i områder, etter kategori, noe som gir en ryddig og godt strukturert presentasjon for mobilvisning.

NB: En Infoskjermen Go-kanal kan ikke vises på en fysisk infoskjerm, kun deles til mobilappen.

Opprett ny Infoskjermen Go-kanal:

1. Trykk "+ NY KANAL" i menyen til venstre.
  2. Velg Infoskjermen Go
  3. Gi eget navn og merkelapp på kanalen hvis du ønsker. Standard-navn er Infoskjermen Go.

4. Tilpass bilde i toppen, som vil vise øverst i kanalen i mobilappen.

Du kan f.eks. laste opp egen logo. Du kan også vise et valgfritt bilde, eller velge et ikon eller en emoji, og velge temafarge, for å sette ditt preg på kanalen.

5. Du kan dele kanalen til mobilappen direkte, eller vente til du har opprettet mer av det innhold som skal vises. 📱Hvordan dele kanalen til mobilappen finner du her.
  6. Forhåndsvis og lagre når du er fornøyd med innstillingene på kanalen.
  7. Når kanalen er lagret, kan du velge å lage og tilpasse områder som du kan gruppere oppslag i.

Konverter en skjerm-kanal til Infoskjermen Go-kanal

Har du en vanlig kanal som kun brukes i mobilappen, og ikke viser på en fysisk infoskjerm, er det mulig å konvertere en skjerm-kanal til en Infoskjermen Go-kanal. Den kan da ikke kobles til en skjerm, kun vises i mobilappen.

1. Gå til aktuell Kanal i menyen til venstre
  2. Klikk på mobilikonet 📱 og velg Administrer deling.
  3. Velg Konverter til en Go-kanal.

NB: Muligheten for å konvertere en kanal er skjult om den kanalen viser på en tilkoblet fysisk skjerm.

4. Kanalen konverteres direkte til en kanal kun tilpasset mobilbruk.

Dupliser kanal

Ønsker du å lage en kopi av en kanal og tilhørende layout, tema og oppslag, går du til den aktuelle kanalen. Trykk "⚙️ VALG" og knappen med de tre prikkene ved siden av Lagre-knappen, så finner du mulighet for å lagre en kopi av kanalen.

Slett kanal

Ønsker du å slette en kanal, går du til den aktuelle kanalen. Trykk "⚙️ VALG" og knappen med de tre prikkene ved siden av Lagre-knappen, så finner du mulighet for å slette kanalen.

Hvis du hadde oppslag som kun var publisert på denne kanalen, havner de i listen over alle oppslag, og kan brukes på nytt på andre kanaler.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.