Admin: Del kanalen til mobilappen, Infoskjermen Go

ℹ️ Med Infoskjermen Go kan du enkelt dele infoskjermskanalen din med ansatte, elever, eller andre i din organisasjon. De vil kunne se innholdet i en flott app for mobil og nettbrett, eller på sin PC. 

Innholdet er det samme som på infoskjermen, men med et tilpasset design. På mobilen vil man ikke sitte og vente på at oppslag skal “rulle forbi” som på en skjerm. Her får man oppslagene i en leservennlig liste man kan skrolle gjennom i fred og ro.

 • Infoskjermen Go er inkludert i alle våre prisplaner.
 • Infoskjermen Go er gratis å laste ned til mobil og nettbrett fra AppStore og GooglePlay.

Test og bli inspirert av vår demokanal

Du kan gjerne teste ved å skrive inn delingskoden "go-demo" i mobilappen, eller se mobilinnholdet i nettleseren: https://app.infoskjermen.no/go/go-demo, for å se flere flotte muligheter. 📱✨


Kom i gang med Infoskjermen Go

Slik deler du en kanal til mobilappen i Infoskjermen 3:

 1. I en nettleser; logg inn på Infoskjermen-kontoen din, i app.infoskjermen.no. Klikk i venstre meny på den kanalen du vil dele til mobilappen, Infoskjermen Go. 
 2. Klikk på "⚙️VALG" og deretter "📱 DELING".
Du har nå to ulike muligheter for hvordan du kan dele denne kanalen:
 • Åpen delingskode

  Du kan selv bestemme koden. Alle med koden vil kunne følge med på kanalen. Bruk koden som systemet lager, eller endre koden* til noe som er enkelt å huske, skrive og dele.

 • Kun for inviterte

  Inviter individuelt via e-post. Dette gir kontroll over hvem som til enhver tid har tilgang til innholdet.

 1. Velg hvilket alternativ du ønsker fra de to ovenfor, og trykk "START DELING".

*Har du brukt Infoskjermen Go før, i Infoskjermen Classic?

Om du vil, kan du fortsette å bruke samme delingskode som du brukte i Infoskjermen Classic. Du kan overta delingskoden fra en Classic skjerm som du eier og har delt. Da vil brukerene få opp denne nye kanalen med oppslag fra kanalen i Infoskjermen 3 istedenfor den gamle skjermen i app'en, uten at de trenger å bytte kode.

 1. Du kan bestemme selv om du vil gi tilgang til kanalen via nettleser. Om du vil at folk skal kunne åpne delingslenken fra Go i en nettleser, må du klikke av for dette under innstillinger for Go på kanalen din.
 2. Valgfritt: Flere delingskoder for samme kanal. Du kan lage så mange delingskoder du vil på en kanal. Alle vil peke til samme kanal. Det kan f.eks være nyttig om du vil lage ny kode, men ikke miste de som abonnerer på den gamle koden, eller om du vil bruke ulike koder til ulike målgrupper men peke til samme kanal.
 3. Informer ditt publikum om at de kan laste ned Infoskjermen Go til mobilen og følge kanalen.

  - Inviterer du på e-post, mottar mottakeren automatisk instruksjoner i e-posten.

  - Hvis du deler kanalen med åpen delingskode kan du promotere dette med et spesial-oppslag "Infoskjermen Go - Promo" som du finner i listen over oppslag, på infoskjermen. Eller du kan sende ut delingskoden på en annen måte.

I Promo-oppslaget finnes et QR-kodealternativ, noe som gjør det utrolig enkelt for publikum å finne og følge Go-kanalen din. Denne funksjonen kan slås på eller av i oppslaget. I tillegg tilbyr visning av Go Promo QR-koden i hjørnet av Klokke-oppslaget et annet utmerket synlighetsalternativ.

Last ned Infoskjermen Go til mobil enhet

Last ned Infoskjermen Go for iOS/Android på din smartphone eller nettbrett, AppStore eller GooglePlay, avhengig av hvilket utstyr du bruker. 

Test og bli inspirert av vår demokanal

Du kan gjerne teste ved å skrive inn delingskoden "go-demo" i mobilappen, eller se mobilinnholdet i nettleseren: https://app.infoskjermen.no/go/go-demo, for å se flere flotte muligheter. 📱✨

Appen finnes også som PinToMind Go, Infoskjermen heter PinToMind i utlandet.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.