Layout og tema på kanal

🎨 Hver kanal på kontoen kan ha sin egen layout for stående eller liggende skjerm, og du kan velge hvilke og hvor mange områder kanalen skal ha. Tema gir kanalene dine et helhetlig og profesjonelt utrykk.

Layout og områder

Klikk på ⚙️ VALG for kanalen for å velge en layout for stående eller liggende skjermer.

Layoutene har ett eller flere områder for oppslag, og du velger selv hvor du ønsker å plassere dine oppslag. Du kan velge å bruke et eller flere områder, avhengig av hvilken layout du velger.

A - B - C - D

• Område A er hovedområdet på kanalen, og dit oppslag vanligvis publiseres.
  • Område B er f.eks. ypperlig til værmelding, kalender, nyheter m.m. Kanalen har da alltid noe friskt og nytt som skaffer oppmerksomhet.
  • Område C kan brukes til noe ekstra som skaffer oppmerksomhet. Men pass på at det ikke blir for mye og rotet. 😉
  • Område D Har du enda flere ting du vil vise samtidig? Velg en layout med Område D.

Klokke og logo

Flere av layoutene har egne områder for klokke og logo.

• Klokke - Trykk på området for å tilpasse. Du kan velge å vise dato og tid, eller kun tid.

Klokken kan også vises i et eget oppslag. Mer info om Klokke-oppslaget, finner du her.

• Logo - Trykk på området for å tilpasse. I området for logo kan du vise en opplastet logo, eller du kan skrive inn en kort tekst som alltid viser. Logo-området er området som ofte vises nede til høyre, med en "diamant" i.

Ticker

Området kalt Ticker passer best for å vise nyheter via RSS-oppslaget eller for å vise frem tekstmeldinger. Området i Ticker ruller vertikalt, og kan på den måten vise mye informasjon over tid. Klikk på området i layout-valg for å velge om du vil vise hvis du ønsker å vise 2 eller 3 linjer i høyden.

Størrelse på område

Når du har bestemt deg for en layout for den enkelte kanal, kan du se den nøyaktige størrelsen på hvert enkelt område. Når du klikker på forhåndsvisning på et oppslag eller en kanal, kan du klikke deg videre til 📏 linjalen og se størrelsene på områdene.

Tema på kanalen

Klikk på ⚙️ VALG for kanalen for å velge et tema som gir kanalen et helhetlig uttrykk. Du kan velge tema fra nettverk, eller du kan tilpasse dine egne.

Bruk f.eks. aksentfarger til logoen deres, eller bruk et fint bakgrunnsbilde, velg mellom et par forskjellige fonter og lag en skjerm med et flott visuelt og personlig preg.

For å gjøre klart et nytt tema på kontoen går du til "Bibliotek" i venstre meny, og klikker på "Tema".

Tema med aksent

Bruk en farge du liker, gjerne fra en logo eller ditt brand. Det skaper et flott og helhetlig uttrykk. Til og med solen skinner i dine farger. ☀️ 😜

Tema med mønster

Kombiner en flott farge med et mønster som skaper dynamikk og liv til innholdet.

Tema med bilde

Et bakgrunnsbilde gir et unikt uttrykk på infoskjermen. Du kan laste opp et eget bilde, velge fra biblioteket eller velge å bruke flotte bilder fra unsplash.com. Søk etter hva du vil vise, ved å skrive inn nøkkelord på engelsk i søkefeltet. Bilder fra unsplash.com kan brukes fritt.

Velg et bakgrunnsbilde du liker og juster kontrasten for å sikre god lesbarhet.*

*Tips: Å bruke bakgrunnsbilde er med på å skape atmosfære, men generelt blir innholdet dere da viser, noe mindre tydelig. Om man velger å bruke bakgrunnsbilde, er det viktig å passe på at man velger nok kontrast, så innholdet kommer tydelig frem.