Opprett nytt oppslag

ℹ️ Det er oppslag man viser på infoskjermen. Du kan vise bilder, beskjeder, kalender, nyheter og mye, mye mer. Det er mulig å vise flere oppslag samtidig, i ulike områder og etter hverandre.

📆 Du kan planlegge dager, tidspunkt og perioder oppslaget skal vise, og du kan gi prioritering for hvor ofte oppslag skal vise.

Slik lager du et nytt oppslag:

1. Gå til Oppslag eller aktuell # kanal i menyen til venstre.

2. Klikk på "Nytt oppslag" for å få opp menyen med alle oppslagstyper. (Eller klikk på snarveien "Tekst & Bilde" for å lage et oppslag med tekst og bilde(r).)

3. Velg oppslagstype i listen.

4. Rediger oppslaget ved å legge inn den informasjon du ønsker å vise.

5. Velg kanal(er), og område på kanalen, hvor oppslaget skal vises. Du kan også velge å vise oppslaget i fullskjerm.

Du kan vise samme oppslag på flere kanaler, og i forskjellige områder.

6. Velg varighet, Prioritet og legg inn Tidsplan hvis du ønsker dette.

7. 📱 Hvis dere bruker mobilappen, Infoskjermen Go, kan du legge til ekstra info, utfyllende tekst, lenker og vedlegg, som kun vises i mobilappen, ved å trykke på mobilikonet.  Ønsker du å sende en pushvarsling til de som abonnerer på innholdet; kryss av for å sende pushvarsling.

8. Forhåndsvis oppslaget for å se hvordan det vil se ut på kanalen(e). Klikk utenfor forhåndsvisningen for å gå tilbake.

9. Lagre oppslaget. ✅

Tips: Ved å trykke på "..." ved siden om Lagre-knappen kan du velge å lagre og fortsette redigere i oppslaget, lagre som kopi, eller slette oppslaget.

Hvis du ikke har valgt kanal, vil oppslaget lagres i listen over oppslag, men ikke vises på en kanal.