Endre hvilken kanal som vises på din skjerm

ℹ️ Med Infoskjermen Player, eller live-visning i nettleser, kan du enkelt bytte hvilken kanal fra kontoen din du viser på enheten, fra PC-en din.

Infoskjermen 3: Endre hvilken kanal som vises på den fysiske skjermen

1. På Infoskjermen-kontoen: Gå til "Skjermer" i menyen til venstre. Der finner du de fysiske skjermer og enheter som er koblet til kontoen din.
  2. Trykk på "⚙️" på den aktuelle skjermen.
  3. Velg deretter hvilken kanal du ønsker å vise under "KANAL".
  4. Kanalen du valgte starter nå visning på skjermen din. ✅

Infoskjermen Classic: Endre hvilken skjerm som vises på enheten

1. På Infoskjermen-kontoen: Gå til "Meny" -> "Skjermer" -> "Vis enheter"
  2. Trykk på "Mer..." på den aktuelle enheten.
  3. Velg deretter hvilken skjerm du ønsker å vise under "VELG EN SKJERM".
  4. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din. ✅