Ekstra info i mobilappen

På en infoskjerm er det gull å fatte seg i korthet. 💬✨

Har du mye på hjertet kan du kombinere en kort beskjed på skjermen, med noe som kan leses i ro og mak på mobilen, i vår mobilapp, Infoskjermen Go.

Legg til mer tekst, vedlegg eller eksterne lenker

Du kan legge inn ekstra informasjon i alle oppslagstyper, som vises i mobilappen, men ikke på skjermen på veggen.

Trykk på mobilikonet 📱 på siden der du administrerer et oppslag, og legg til utfyllende tekst, lenker og vedlegg, som man i mobil visning (Infoskjermen Go) kan klikke på "Les mer..." for å se.

Du kan også tilpasse teksten i "Les mer..."-knappen.