Vis klokke og dato

Hva er klokka, og hvilken dag er det i dag? 🕒

Sjekk ut flere muligheter for å vise både lokal og global tid på infoskjermen din!

Vis klokke i eget område i kanalens layout

Flere av layoutene har egne områder for klokke. Klikk på ⚙️ VALG for den aktuelle kanalen for å velge en layout med klokke. Trykk på klokke-området for å tilpasse. Du kan velge å vise dato og tid, eller kun tid. Mer info om kanal-layout finner du her.

Klokke-oppslag med ressurser i hjørnene

Du kan også vise klokken i et eget oppslag. Gå til "Nytt oppslag" og velg Klokke-oppslaget.

Velg type klokke, og i hvilket område på skjermen du vil vise klokken.

Sett inn ressurser i hjørnene

I Klokke-oppslaget kan du vise små, valgfrie utdrag fra ressurser i ett eller flere hjørner. Velg en ressurs eller lag en ny for f.eks. vakttelefon, kode til wifi, vippsnummer o.l., solens oppgang og nedgang, eller vis en QR-kode bare ved å legge inn en lenke. Mulighetene er mange! 👌

Verdensklokke

Med oppslagstypen Verdensklokke kan du vise tiden fra flere sted i verden samtidig. Gå til "Nytt oppslag" og velg Verdensklokke-oppslaget.

Velg sted fra Biblioteket, eller legg till ny.