Vis klokke og dato

Hva er klokka, og hvilken dag er det i dag? 🕒

Sjekk ut flere muligheter for Ä vise bÄde lokal og global tid pÄ infoskjermen din!

Vis klokke i eget omrÄde i kanalens layout

Flere av layoutene har egne omrĂ„der for klokke. Klikk pĂ„ ⚙ VALG for den aktuelle kanalen for Ă„ velge en layout med klokke. Trykk pĂ„ klokke-omrĂ„det for Ă„ tilpasse. Du kan velge Ă„ vise dato og tid, eller kun tid. Mer info om kanal-layout finner du her.

Klokke-oppslag med ressurser i hjĂžrnene

Du kan ogsÄ vise klokken i et eget oppslag. GÄ til "Nytt oppslag" og velg Klokke-oppslaget.

Velg type klokke, og i hvilket omrÄde pÄ skjermen du vil vise klokken.

Sett inn ressurser i hjĂžrnene

I Klokke-oppslaget kan du vise smĂ„, valgfrie utdrag fra ressurser i ett eller flere hjĂžrner. Velg en ressurs eller lag en ny for f.eks. vakttelefon, kode til wifi, vippsnummer o.l., solens oppgang og nedgang, eller vis en QR-kode bare ved Ă„ legge inn en lenke. Mulighetene er mange! 👌

Verdensklokke

Med oppslagstypen Verdensklokke kan du vise tiden fra flere sted i verden samtidig. GĂ„ til "Nytt oppslag" og velg Verdensklokke-oppslaget.

Velg sted fra Biblioteket, eller legg till ny.