Start skjermvisning i nettleser

❗️ Denne guiden er kun for deg som har en fysisk enhet som ikke kan laste ned Infoskjermen Player, eller ønsker å teste visningen på din egen pc en kort stund.

For å kunne bruke alle funksjoner og oppslagstyper anbefaler vi å bruke en enhet som kan installere Infoskjermen Player.

ℹ️ Har du en enhet som kan installere vår anbefalte Infoskjermen Player-app finner du guide for å laste ned Infoskjermen Player og starte skjermvisning her, eller gå direkte til: Samsung Tizen Chrome WindowsAndroidwebOS eller Raspberry Pi.

Start visning i nettleser på infoskjerm, eller test på din egen pc

1. Åpne nettleser på den fysiske skjermen (eller på pc, for f.eks. korttidstesting*).
  2. Skriv inn https://app.infoskjermen.no/live/ i adressefeltet og åpne.
  3. På skjermen vises en unik kode og instruksjoner.

Eksempel på en kode som kan vises på skjermen. Merk at det er en unik kode som vises på enheten din.
  4. a. Bruker du Infoskjermen 3På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto. Gå til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk på "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPå en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

5. Oppgi koden som vises på den fysiske enheten for å koble enheten til din konto.

6. Etterpå velger du hvilken skjerm (Infoskjermen Classic) eller kanal (Infoskjermen 3) som skal vises på denne.

Du kan når som helst endre hvilken skjerm eller kanal som vises på denne enheten.

7. Skjermen / kanalen du valgte starter nå visning på enheten din.That's it! 😊

For fullskjermmodus, trykk F11 på Windows, eller CMD + SHIFT + F for Chrome på Mac.

*Hvis du tester på din pc: Husk å stenge når du har testet ferdig, da hver nettleser som viser innholdet teller som én skjermlisens du betaler for.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no