Kom i gang med Infoskjermen

Ingenting er som en god start! Her er en oversikt for å komme godt i gang. 🏁

Hva trenger jeg?

1. Abonnement på infoskjermen.no som gir deg mulighet til å administrere og vise innhold på infoskjermen(e). Du får prøve alt gratis i 30 dager og velger deretter et abonnement som passer dine behov. Full oversikt over de ulike prisplanene finner du her. Det er ingen oppstartsavgift el.l.
  2. En fysisk infoskjerm, eller flere, til å sette på stativ eller henge på veggen. Se utstyr vi anbefaler her. Du kan også bruke utstyr du har i dag, les mer om dette her.
  3. Tilgang til en nettleser på pc, nettbrett eller mobil for publisering og styring av innhold. - Den samme pc-en eller enheten du bruker til alle andre ting når du jobber. 🧑🏻‍💻 Du kan administrere skjerminnholdet fra hvor som helst!

Hva gjør jeg?

• Prøv! Det er gratis og helt uforpliktende å prøve Infoskjermen i 30 dager. Alle funksjoner er tilgjengelige i prøveperioden. Opprett en konto her.

Hvis du liker løsningen, kan du fortsette å bruke den etter prøveperioden ved å aktivere kontoen.

• Lag innholdet som skal vises på skjermen. Når du har logget inn på app.infoskjermen.no på din pc, hjelper systemet deg å opprette din første kanal med noen eksempel-oppslag som du selvfølgelig kan endre på.

Du lager enkelt flere kanaler og oppslag. Oppslag kan publiseres til en eller flere kanaler, som kan vises på en eller flere fysiske skjermer. Du kan selvfølgelig forhåndsvise alt du gjør, før du er fornøyd og lagrer. ✨ Vi lover, det er enkelt, - men du finner litt mer forklaring om oppslag, kanaler og skjermer lenger ned! 👇

• Inviter flere brukere til kontoen, slik at dere er flere personer som administrerer skjerminnholdet. Brukere kan ha forskjellige roller med ulik tilgang. Mer info om brukere finner du her.
  • 📱Begynn å bruke Infoskjermen Go (valgfritt). Med mobilappen Infoskjermen Go kan folk lese infoskjermene dine på sin egen mobil, og få varsler når du legger ut noe nytt. På hjelpesidene finner du veiledning for å starte deling og en side om hvor lett det er å laste ned og begynne å følge på Go, som du kan sende til folk.
  • 🪛 🖥️ Monter infoskjermen der du ønsker og start skjermvisning i Infoskjermen Player-appen eller nettleser, på din fysiske skjerm.

Hva er oppslag, kanaler og skjermer?

📜 Det er oppslag man viser på infoskjermen. Legg inn bilder, beskjeder, kalender, nyheter og mye mer. Det er mulig å vise flere oppslag samtidig, i ulike områder og etter hverandre.

Du kan planlegge dager, tidspunkt og perioder oppslaget skal vise, og du kan gi prioritering for hvor ofte oppslag skal vise. 📆

#️⃣ En kanal er en samling oppslag som viser på infoskjermen din. Du kan vise én kanal på flere fysiske skjermer. Har du flere infoskjermer og vil vise ulikt innhold, lager du flere kanaler.

Hver kanal kan ha en egen layout og tema.

Du kan plassere oppslag i ulike områder på ulike kanaler, og inne på kanalen din kan du lett endre rekkefølge og plassering av oppslag.

🖥️ Skjermer er det fysiske utstyret du kobler til for å vise infoskjermsinnholdet (kanalene) på. Du kan enkelt endre hvilken kanal som vises på din fysiske skjerm.

👉 Guide for å starte skjermvisning finner du her.

👉 I utstyrskategorien på hjelpesidene våre, finner du en rekke hjelpeartikler knyttet til utstyr fra ulike leverandører.

Kan jeg få et tilbud?

Du trenger ikke tilbud;  Prisene våre ligger her. Vi har samme gode pris for alle våre kunder, ingen spesialavtale eller rabatter er nødvendig. Hos oss skal alle være sikre på at de får den beste prisen til enhver tid!

🏢 Vi har prisplanen FLEXI for storkunder med mer enn 20 skjermer fordelt på ulike kontoer, som  f.eks. kommuner, konsern, organisasjoner eller innkjøpsfellesskap som har avtale med oss.

🧇 Vi har også prisplanen FRIVILLIG - for ideelle og frivillige.

💬 Vi svarer gjerne på dine spørsmål! Kontakt oss på support@infoskjermen.no, så hører du fra oss!