Hva trenger du?

Alt du trenger er..

...en skjerm som kan  vise en nettside i fullskjerm over tid.

For å gjøre dette trenger du en skjerm med innebygget nettleser eller en skjerm tilkoblet en pc med nettleser. Denne trenger selvfølgelig å være koblet til internett. Og det er alt! 😊

Vi selger ikke utstyr, men vi har et godt samarbeid med  Assist som har levert utstyr til mange av våre kunder. Du står fritt til å bruke andre forhandlere om du ønsker det. Men se på hva vi anbefaler før du går ut på handel! 😉

Se våre anbefalinger til nytt utstyr her!

Kanskje du til og med allerede har utstyr du kan bruke.

Innholdet på infoskjermen(e) styrer du fra din egen pc, nettbrett eller mobil, - fra hvor som helst.
Alt du trenger er en nettleser på denne også. 🌎

Ikke la spørsmålet om utstyr holde deg borte fra å teste selve løsningen.

Selv om du ikke er sikker på utstyr enda, bør ikke dette stoppe deg fra å starte en  gratis prøvekonto. Du kan teste Infoskjermen på din egen datamaskin, og bestille utstyr senere.

Spørsmål? Vi vil gjerne hjelpe! 😊
Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!