Ugoos AM6 og X3 (Android 9.0)

Om du allerede har en skjerm, men trenger noe som kan vise innholdet ditt, er Ugoos med Android vårt førstevalg. Koble til Ugoos-boksen bak skjermen, følg vår veiledning for oppsett, og fortsett å bruke skjermen du allerede har! ♻️ Ingen lisenskostnader! ✓ Fjernkontroll (tastatur ikke nødvendig) og HDMI-kabel følger med! ✓

💡Dette en veiledning for oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

🔌 Dette er en guide for Ugoos-enheter som kjører Android 9.0. Guiden er skrevet for modellene AM6 og X3.

🛒 Info om hvor Ugoos-enheter kan kjøpes finner du her.

Oppstart og ROOT-tilgang

• Første gang du starter din Ugoos-enhet må du velge hvilken hjem-meny du skal bruke. Vi anbefaler "Launcher3" som øker brukervennligheten. Husk å trykke "ALWAYS" så slipper du dette senere.
  • Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen og velg ⚙️"Settings" etterfulgt av "Network & Internet" og koble til ditt trådløse nettverk.

Det er lurt å oppdatere enheten til seneste versjon:

• Trykk på 🏠 "HOME"-knappen -> ⚙️"Settings" -> "Device Preferences" -> "About" -> "System Update" -> "CHECK NOW".

For å kunne automatisk oppdatere appen og restarte på natta, må 'ROOT' settes:

• Trykk på 🏠 "HOME"-knappen ->  ⚙️"Settings" etterfulgt av "Ugoos settings" /"X3 settings" (modellavhengig) -> "ROOT" og trykk på "Install root" -> "Silent".

Installasjon av Infoskjermen Player

1. Åpne Google Chrome som vist på bildet.

2. Søk eller skriv inn "insk.no/apk" i adressefeltet i nettleser, åpne siden og velg "Download".NB: Under installasjonen vil du et par ganger få gi nødvendige tilganger til appen, med f.eks. "Settings" og "Allow".
  3. Gå ut av Google Chrome med 🏠 "Home"-knappen på fjernkontrollen.
  4. Åpne appen 💾 "Total Commander" som vist på bildet. (Første gang appen åpnes må "Total Commander" få tilgang til filer på enheten.)

5. Velg "Downloaded files" (se bilde).

6. Velg "app-release.apk" og "Install" for å installere Infoskjermen Player.
  7. Velg "Done".
  8. Gå ut av "Total Commander" med ↩️ "Return"-knappen på fjernkontrollen.
  9. Gå til "Apps" (Menyvalg i mitten, sirkel med seks prikker).
  10. Finn og velg Infoskjermen Player (eller PinToMind Player om enheten er satt opp med engelsk språk) for å starte appen. Når appen er startet vil det vises en kode på skjermen.
  11. a. Bruker du Infoskjermen 3På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto. Gå til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk på "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPå en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

12. Oppgi koden som vises på skjermen for å koble enheten til din konto.
  13. Velg hvilken kanal (Infoskjermen 3) eller skjerm (Infoskjermen Classic) som skal vises på denne enheten. Du kan når som helst endre hvilken kanal/skjerm som vises på denne enheten

That's it! Infoskjermen Player er nå installert, og enheten er klar til bruk.

Innstillinger på Ugoos

Snarveier i Infoskjermen Player

Når visningen har startet kan du bruke disse snarveiene (med fjernkontroll):

• "Opp-Opp-Ned-Ned" laster inn innholdet i visningen på nytt.
  • "Senter-Opp-Venstre-Ned-Ned" restarter enheten. (Dette fungerer bare hvis Root er installert. Se avsnittet ovenfor om "ROOT").

Gå til Infoskjermen Player

1. Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg "Apps": Menyvalg i midten, sirkel med seks prikker.
  3. Velg Infoskjermen Player (eller PinToMind Player om enheten er satt opp med engelsk språk).
  4. Player-appen starter. ✅

Bytte nettverk

1.  Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg ⚙️"Innstillinger".
  3. I listen trykk på "Network & Internet".
  4. Velg og koble til trådløst nettverk.
  5. Gå tilbake til Infoskjermen Player.

Stående/liggende skjerm

1.  Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg ⚙️"Innstillinger".
  3. I listen trykk på "Device Preferences" -> "Display" -> "Screen rotation"
  4. Velg "Force portrait" for stående skjerm, eller "Force landscape" for liggende skjerm
  5. Gå tilbake til Infoskjermen Player

Endre klokke

1. Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg ⚙️ "Innstillinger".
  3. I listen trykk på "Device Preferences" -> "Date & time".
  4. Forsikre deg om at "Automatic date & time" er aktivert.
  5. Trykk på "Set time zone" og finn din tidssone.
  6. Gå tilbake til Infoskjermen Player

Fjerne statuslinje

1. Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg ⚙️"Innstillinger".
  3. I listen trykk på "Ugoos settings" -> "System bars".
  4. Skru av "Show status bar" og "Show navigation bar".
  5. Gå tilbake til Infoskjermen Player

Endre skjermoppløsning

1. Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg ⚙️"Innstillinger".
  3. I listen trykk på "Device Preferences" -> "Display" -> "Screen resolution"
  4. Under "Display Mode" velg din ønsket oppløsning.
  5. Gå tilbake til Infoskjermen Player

Slette app

1. Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg ⚙️"Innstillinger".
  3. I listen trykk på "Apper" -> "Infoskjermen Player".
  4. Trykk "Avinstaller" for å slette appen.

Fabrikkinnstillinger

1. Trykk på 🏠 "HOME"-knappen på fjernkontrollen.
  2. Velg ⚙️"Innstillinger".
  3. I listen trykk på "Device preferences" -> "Reset".

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.