Oppdater nettleser på Ugoos AM6 og X4Q

ℹ️ Denne veiledningen gjelder for deg som har problemer med visningen på din Ugoos.

👉 Løsningen er å manuelt oppdatere nettleseren i Ugoos-enheten, ved å følge veiledningen nedenfor.

Oppdater innebygget nettleser på Ugoos AM6 og X4Q

1. Installer "Android System WebView" enten fra Google Play Store eller via sideloading.

Google Play Store:

Sideloading:

2. Etter man har installert den nye versjonen av "Android System WebView" må man bare deaktivere gammel versjon av "Android System WebView".

• Gå til "Settings" -> "Apps" -> "See all apps" -> "Show system apps"
  • Finn "Android System WebView" og velg "Disable". (Se bildene under.)

NB: Etter at man har installert ny versjon fra Play Store eller sideloading vil det være to apper med samme navn. Man skal deaktivere den eldste versjonen. Den eldste versjonen har versjonnummer 66 og er også den med minst MB.

Ugoos vil da bruke den nyeste versjon av "Android System WebView", og den innebygde nettleseren vil bruke siste versjon av Chrome (per 04.2024 er det Chrome 123).

*Oppdater fra Google Play

Hvis du ikke har mus og tastatur som kan kobles til Ugoos-enheten, kan du oppdatere fra Google Play i nettleser på din pc:

1. Logg inn med din Google-konto på Ugoos-enheten.
  2. Logg inn med samme Google-konto i nettleser på din pc.
  3. Gå til Google Play i samme nettleser på din pc.
  4. Søk etter Android System Webview og klikk installer.
  5. Velg Ugoos-enheten som enheten du ønsker å installere på, og klikk på installer.