Stående eller liggende skjerm

Velg retning i innstillinger på den fysiske skjermen

Innholdet fra Infoskjermen kan vises på både stående og liggende skjermer.

For at skjermen skal kunne vises stående, må du først velge stående (portrait) eller liggende (landscape) i innstillingene på den fysiske skjermen.

ℹ️ Å endre skjermretningen er en funksjon som fins på de fleste nyere skjermer og enheter, blant annet Samsung SSSP og Tizen, Ugoos, Raspberry PI og Chrome-enheter. Men ikke alle fysiske enheter har funksjonen.

Tilpass forhåndsvisning av kanalen

Du kan velge stående eller liggende for forhåndsvisning for den aktuelle kanalen, ved å gå til #Kanalen -> "⚙️ Valg" -> "Bytt layout". Du kan også velge format ved å gå til #Kanalen -> "⚙️ Valg" -> "⚙️".

Valget man gjør på hver kanal reflekteres i listen over kanaler, og når man forhåndsviser oppslag og kanaler.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.