Installasjon av Infoskjermen Player på Vestel displays med Android

💡Dette er en veiledning for oppsett og bruk av utstyr til infoskjermen.no, for Vestel-skjermer som bruker Android.

Eksempel på skjermer av typen Vestel med Android, er PN-D, PF-D, PR-D, XD-D og XN-D.

ℹ️ Selv om vi har en veiledning er det ikke en anbefaling. Du finner informasjon om utstyr vi anbefaler, på vår nettside.

Installasjon av Infoskjermen Player

NB: Vi bruker engelsk språk på skjermen i vår veiledning. "PinToMind Player" er det engelske navnet på "Infoskjermen Player". Derfor vil man få opp "PinToMind Player" underveis i installasjonen. Dette er da samme app, bare med engelsk navn.

1. Last ned "Infoskjermen Player" fra https://app.infoskjermen.no/apk.
  2. Kopier filen med filtypen ".apk" til en FAT-formatert USB-lagringsenhet.
  3. Koble USB-lagringsenheten til en av USB-inngangene på skjermen.
  4. Åpne "Applications" -> "AppInstaller" fra startskjermen. Velg din tilkoblede USB-lagringsenhet og trykk "OK". Velg "PinToMind Player" og trykk "OK". Deretter velg "INSTALL" for å fortsette.
  5. Appen installeres. (Du kan nå finne appen under "Applications" på startskjermen.)
  6. Åpne Infoskjermen Player. På skjermen vises en kode.

7. a. Bruker du Infoskjermen 3På en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto. Gå til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk på "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPå en annen pc eller mobil: Logg inn på din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

8. Oppgi koden som vises på skjermen for å koble enheten til din konto.
  9. Velg hvilken kanal (Infoskjermen 3) eller skjerm (Infoskjermen Classic) som skal vises på denne enheten. Du kan når som helst endre hvilken kanal/skjerm som vises på denne enheten
  10. Skjermen du valgte starter nå visning på enheten din.

Automatisk oppstart

1. Velg "Signage Settings" fra startskjermen. (For å komme til startskjermen trykker du "EXIT" på fjernkontrollen.
  2. Åpne "Power Up Settings" -> "Auto Lauch" -> "Select Application", og velg "PinToMind Player".
  3. Gå tilbake for å lagre

Automatisk timer

1. Velg "Signage Settings" fra startskjermen.
  2. Velg "Scheduler Settings" og sett opp en "Plan".
  3. Sett "On Time" og "Off Time" for når du vil skjermen skal starte opp og slås av.
  4. Velg hvilke dager dette skal være gjeldende.
  5. Velg "Select Application" og "PinToMind Player" for å starte opp appen ved oppstart.
  6. Huk av "Plan Enable" for å lagre oppsettet.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.