Min skjerm er OFFLINE - hva gjør jeg?

ℹ️ Det kan være flere årsaker til at en skjerm har gått "offline", det kan skyldes strømbrudd, endringer i lokalt nettverk, brannmur el.l.

Infoskjermer som mister kontakt med internett fortsetter å gå med det innholdet de hadde da skjermen sist hadde kontakt med vår server. Skjermen vil med jevne mellomrom sjekke om det er mulig å koble til igjen, og laster ned oppdatert innhold når nettet er tilbake.

💡 Oftest løses problemet med en enkel omstart av den fysiske skjermen og eventuelt tilkoblet avspiller (PC, Ugoos, Chrome-enhet el.l.) om du bruker dette. 

🔌 Prøv først å skru enheten av og på, eller trekk ut kontakten og sett den inn igjen.

Sjekkliste

Fungerer ikke en omstart av den fysiske skjermen og evt. tilkoblet enhet kan en gå videre og sjekke følgende: 

  • Sjekk at den fysiske skjermen er på.
  • Sjekk om skjermen er tilkoblet internett.  Besøk gjerne en annen åpen nettside for å verifisere.
  • Sjekk om det er gjort endringer i det lokale nettverket (brannmur e.l.). Må du åpne opp for tilgang i oppsett på brannmur finner du info her.
  • Sjekk at skjermen er satt opp med riktig URL (adresse) fra infoskjermen.no. Mer info her.
  • Sjekk hvis den fysiske skjermen har behov for oppdatering av f.eks. firmware. Her finner du guide for oppdatering av firmware på nyere Samsung SSSP og webOS (LG).
  • Bruker du Infoskjermen Player for Windows kan du prøve å trykke "CTRL + R" på tastatur for en refresh av innhold. Viser du i nettleser på Windows kan du prøve å trykke F5 for å oppdatere nettleseren.

🖥️✨ Veiledning til å starte skjermvisning med Infoskjermen Player finner du her.


Fortsatt ikke online? Ta kontakt med oss på  support@infoskjermen.no så vil vi forsøke å hjelpe! 

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss