Hvordan finne modell på min Samsungskjerm?

Hvis du ønsker å finne ut av hvilken modell din Samsungskjerm er, kan du gjøre følgende:

• Med fjernkontrollen til din Samsungskjerm, trykk "Meny" og velg "Support".
  • Velg så "Contact Samsung", så skal modellnummeret komme opp under "Product information".

Du kan søke på våre hjelpesider for dette modellnummeret, eller du kan søke på Samsung sine sider, eller ta kontakt med oss