Samsung med SSSP og Tizen - vår anbefalte skjerm

💡Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Vi har veldig god erfaring med hvordan løsningen vår fungerer på disse skjermene.

Vi har Samsung-skjermer med SSSP og Tizen selv, og kjører kontinuerlige tester på dem.

Hvis du skal kjøpe ny skjerm, anbefaler vi å kjøpe en av disse skjermene, som har alt du trenger innebyggd i skjermen!  Følg en enkel oppstartsveiviser, så er du i gang. De er enkle å bruke, har en automatisk timer for på/av, og fungerer bra over tid.  🖥💫😉

Oppstartsveiviser for ulike Samsung modeller

Nyeste øverst

Eldre modeller - kun kompatibel med Infoskjermen Classic*

*Forleng levetiden på eldre Samsung-skjermer med set-back-box

Skjermer med SSSP1, SSSP2, SSSP3, SSSP4 og SSSP5 er eldre modeller som Samsung dessverre ikke lenger oppdaterer. Det gjør at skjermen ikke lenger er kompatibel med de nyeste web-standarder og gjør at flere typer oppslag og funksjoner i Infoskjermen 3 ikke vil fungere.

Er skjermen for god til å byttes kan du forlenge levetiden med en såkalt set-back-box (SBB). En rimelig og grei løsning vil være å kjøpe en Ugoos. Alternativt finnes også Samsung egne SBB, men de fungerer på et begrenset utvalg skjermer.

Enten du vurderer en SBB, eller tiden er inne for å bytte ut den fysiske skjermen, finner du info om utstyr vi anbefaler, her.