Oppsett for Samsung med SSSP10

💡Samsung har innebygget stĂžtte for visning av infoskjerm pĂ„ mange av skjermene sine. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Eksempel pĂ„ skjerm av typen  Samsung Smart Signage SSSP10, er Samsung QB50B.

Kom i gang - Installer Infoskjermen Player-appen

FÞrste gang du starter skjermen kommer du til en veiviser. FÞlg stegene i veiviseren nedenfor, sÄ fÄr du startet infoskjermen din sÄ fort som bare det!

❗Hvis skjermen allerede er tatt i bruk, mĂ„ du tilbakestille den til fabrikkinnstillinger fĂžr du kan fĂžlge installasjons-veiviseren fra starten av.

đŸ–„ïž Er Infoskjermen Player-appen allerede installert, og en kode viser pĂ„ skjermen? GĂ„ til punkt 15.

1. Start skjermen med fjernkontrollen, og skru ned lyden ;-)
  2. Velg sprĂ„k (vi bruker engelsk («Hi!») pĂ„ vĂ„re skjermer og i vĂ„re forklaringer).
  3. Velg og koble til nettverk.
  4. Godta eller «Hopp over» personvernmerkad for Smart Signage.
  5. Velg «Basic Setup» som installasjonstype.
  6. Velg om skjermen skal monteres stÄende (portrait), liggende (landscape) eller automatisk (auto).
  7. Auto power off - velg "Off".Obs! - Skjermen vil slÄ seg av hver 4. time om du ikke endrer her.
  8. Velg «Custom App», og skriv inn url https://insk.no Obs! Ta med hele adressen, inkludert "https://" med kun smĂ„ bokstaver.  Velg knapp med '#@!' for Ă„ finne kolon : .
  9. Velg «Go», og du kommer tilbake til skjermen hvor du valgte «Custom App». Her mÄ du trykke pÄ hÞyre pil pÄ fjernkontrollen for Ä komme videre til neste punkt.
  10. Velg "Skip" for Connect to RM Server.
  11. Still inn dato og klokke og trykk pÄ hÞyre pil pÄ fjernkontrollen for Ä gÄ videre.
  12. Sett pinkode eller bruk default PIN (000000).
  13. Veiviseren er ferdig - klikk DONE. Skjermen blir svart.
  14. Velg «Custom App». (Trykk pÄ HOME-knappen hvis menyen ikke vises)
  15. Infoskjermen Player installeres, startes og viser en kode pÄ skjermen.
  16. a. Bruker du Infoskjermen 3PĂ„ en annen pc eller mobil: Logg inn pĂ„ din Infoskjermen-konto. GĂ„ til "Skjermer" i menyen til venstre og trykk pĂ„ "+ KOBLE TIL EN NY SKJERM"

b. Bruker du Infoskjermen ClassicPĂ„ en annen pc eller mobil: Logg inn pĂ„ din Infoskjermen-konto i app.infoskjermen.no/connect.

17. Oppgi koden som vises pĂ„ skjermen for Ă„ koble enheten til din konto.
  18. Velg hvilken kanal (Infoskjermen 3) eller skjerm (Infoskjermen Classic) som skal vises pÄ denne enheten. Du kan nÄr som helst endre hvilken kanal/skjerm som vises pÄ denne enheten
  19. Skjermen du valgte starter nÄ visning pÄ enheten din.
  20. Skru skjermen av og pÄ for Ä sjekke at skjermen starter rett ved omstart.

Automatisk timer

Vi anbefaler Ä legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slÄs pÄ kl 7 og slÄs av kl 23, for Ä gi skjermen lenger levetid og for Ä spare miljÞet.

Slik legger du inn automatisk timer:

1. Trykk HOME-knappen.
  2. Velg "On/Off Timer" og "On Timer".
  3. Still inn tidspunkt for nÄr du vil skjermen skal slÄs pÄ, og velg source "Custom App".
  4. GjĂžr tilsvarende for "Off timer".
  5. NĂ„r du er ferdig, lukk "On/Off Timer" og start "Infoskjermen"-appen igjen.
  6. Skru skjermen av og pÄ for Ä sjekke at skjermen starter rett ved omstart.

Mobile Connection Lock

Valgfritt: Begrens andre enheter i nettverket deres, for eksempel smarttelefoner og nettbrett, fra Ä dele innhold pÄ skjermen.

1. Trykk pÄ MENU-knappen
  2. Velg "System" - "Security" - "Mobile Connection Lock"
  3. Endre til ON

Fabrikkinnstillinger

Hvis du har problemer med skjermen, eller hvis den har blitt brukt fĂžr, anbefaler vi Ă„ sette skjermen tilbake til fabrikkinnstillinger.

1. SlÄ av skjermen med fjernkontrollen
  2. Trykk MUTE – 1 – 8 – 2 – POWER ON med fjernkontrollen.

NÄr skjermen starter, fÄr du tilgang til systemmenyen.

3. Velg "Options" i fĂžrste menyvalg, og deretter velg "Factory reset" to ganger
  4. SlÄ pÄ igjen skjermen nÄr den er helt av. Skjermen er nÄ tilbake til fabrikkinnstillinger.

Hvis oppskriften for fabrikkinnstillinger ikke virker:

• SlĂ„ pĂ„ skjermen, og trykk Source pĂ„ fjernkontrollen og bytt til f.eks. "HDMI 1"
  • PrĂžv oppskriften ovenfor igjen

Endre innstillinger for stÄende/liggende skjerm

1. Klikk "Home" pÄ fjernkontrollen for Ä gÄ ut av Infoskjermen Player-appen.
  2. Deretter klikker du "Menu" pÄ fjernkontrollen. Velg "OnScreen Display" og "Display Orientation".
  3. Velg "Landscape" for liggende skjerm, og "Portrait" for stÄende skjerm.
  4. Klikk sÄ pÄ "Home" og velg "Infoskjermen"-appen for Ä komme tilbake til infoskjermsvisningen.

Endre nettverk

1. Trykk pĂ„ "MENU" pĂ„ fjernkontrollen.
  2. Velg "Network" -> "Open Network Settings" og fĂžlg veiledningen for oppsett av nettverk pĂ„ skjermen.
  3. Trykk pÄ "Home" og velg "Infoskjermen"-appen for Ä komme tilbake til infoskjermsvisningen.

Oppdatere firmware

Firmware er programvaren som ligger fast i skjermen. Vi anbefaler Ă„ oppdatere firmware fra tid til annen. I noen tilfeller, blant annet for visning av video, vil en oppdatering av firmware kunne gjĂžre at skjermen viser innholdet bedre. Se veiledning her for Ă„ oppdatere firmware i skjermen.

Tips: Du kan taste "005" pĂ„ fjernkontrollen for Ă„ laste inn innholdet pĂ„ nytt.