Invitert som bruker til Infoskjermen?

Er du invitert av noen til å bruke Infoskjermen? Velkommen, vi vil hjelpe deg i gang! 😃

Hva er infoskjermen.no?

Infoskjermen.no er en nettbasert programvare for å administrere og vise info på infoskjermer. 🖥️✨

Fra nettleser på din PC, mobil eller nettbrett, kan du logge inn for å publisere og endre innholdet på infoskjermen(e) deres, alle steder du har tilgang til internett.

Support

Her på hjelpesidene våre finner du hjelp og tips til bruk av Infoskjermen. 🔎

Om du likevel ikke finner ut av det du søker hjelp til, svarer vi gjerne på spørsmålene dine! Kontakt oss på support@infoskjermen.no, så hører du fra oss! 😊

Viktige begreper: Oppslag, kanaler og skjermer

ℹ️ Kort og godt: Oppslag er innhold som blir publisert til kanaler som blir vist på fysiske skjermer.

📜 Det er oppslag man viser på infoskjermen. Legg inn bilder, beskjeder, kalender, nyheter og mye mer. Det er mulig å vise flere oppslag samtidig, i ulike områder og etter hverandre.

Du kan planlegge dager, tidspunkt og perioder oppslaget skal vise, og du kan gi prioritering for hvor ofte oppslag skal vise. 📆

#️⃣ En kanal er en samling oppslag som viser på infoskjermen din. Du kan vise én kanal på flere fysiske skjermer. Har du flere infoskjermer og vil vise ulikt innhold, lager du flere kanaler.

Hver kanal kan ha en egen layout og tema.

Du kan plassere oppslag i ulike områder på ulike kanaler, og inne på kanalen din kan du lett endre rekkefølge og plassering av oppslag.

🖥️ Skjermer er det fysiske utstyret du kobler til for å vise infoskjermsinnholdet (kanalene) på. Du kan enkelt endre hvilken kanal som vises på din fysiske skjerm.

👉 Utstyr vi anbefaler finner du her.

👉 Guide for å starte skjermvisning finner du her.

👉 I utstyrskategorien på hjelpesidene våre, finner du en rekke hjelpeartikler knyttet til utstyr fra ulike leverandører.

Lykke til med administrasjonen av Infoskjermen, og ikke nøl med å kontakte oss hvis du lurer på noe! 😊