Flere Infoskjermen-kontoer

Opprett ny konto

Hvis du allerede er bruker på en konto i Infoskjermen og ønsker å opprette en eller flere Infoskjermen-kontoer til, oppretter du hvert enkelt konto, innlogget på kontoen, ved å trykke på "+" i venstre sidestolpe, eller du kan opprette en ny konto på nettsiden vår, her.

Alle nye kontoer får en innledende 30-dagers gratis prøveperiode. Kontoen kan aktiveres når som helst i løpet av prøveperioden, og fakturaperioden starter kun ved utgangen av den gratis prøveperioden uansett.

Samme brukernavn på flere kontoer

En bruker kan være medlem av flere kontoer. For å være samme bruker på flere kontoer, må du bruke samme e-post-adresse. Når du er innlogget i Infoskjermen 3 bytter du konto ved å trykke på kontoene i sidestolpen til venstre, eller i profilen din, der du kan velge konto under fane "Medlemsskap".

Om man har mange medlemskap kan man trykke på ikonet med tre prikker, i venstre sidestolpe, for å endre rekkefølgen i sidestolpen og stjernemerke ⭐️ hvilke kontoer som skal være synlige i sidestolpen og ikke.

Ved opprettelse av ny konto fra nettsiden, med et brukernavn som allerede er i bruk, må du skrive inn ditt passord. Når brukernavnet ditt er medlem av flere kontoer vil du ved innlogging få valg om hvilken konto du ønsker å administrere.

Forskjellige brukernavn på flere kontoer

Bruker du forskjellige e-postadresser på ulike Infoskjermen-kontoer må du logge ut (nede til venstre) og inn igjen for å få tilgang til de forskjellige kontoene.

Separate kontoer kan ikke kommunisere med hverandre

Ulike kontoer er helt separate fra hverandre, og man kan ikke publisere oppslag fra en vanlig Infoskjermen-konto til en annen, for eksempel. Du må være innlogget på den kontoen du vil administrere.

For de som ønsker å dele og/eller publisere innhold fra sentralt hold til flere ulike kontoer samtidig, fins Nettverk som et godt alternativ.

Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no hvis du hvis du har spørsmål om Nettverk, eller ønsker å komme i gang med et Nettverk!