Bestill abonnement

Hvordan bestiller jeg et Infoskjermen-abonnement?

Du bestiller ved å logge inn på Infoskjermen-kontoen din og aktivere kontoen. Du kan aktivere kontoen din når som helst i løpet av prøveperioden. Du får like mange gratisdager selv om du aktiverer før prøveperioden er over.

Aktiver konto

Når du har prøvekonto i Infoskjermen 3 klikker du på "Konto" og "Aktivér nå", så vil du bli ledet gjennom en veiviser der du velger prisplan og legger inn fakturaopplysninger.

Velg rett prisplan

Prisplanene angir hvor mange fysiske skjermer som viser innhold fra Infoskjermen samtidig. Hver enkelt fysiske skjerm skal telles, selv om de viser samme kanal som andre skjermer eller er tilkoblet samme visning gjennom signalsplitter.

Du kan aktivere kontoen med en prisplan for behovet du har nå, og deretter endre abonnementet når som helst, dersom behovet endrer seg.

Betaling

Alle priser er eks. mva. Faktureres forskuddsvis pr. år. Innbetalte beløp refunderes ikke.

Vi tilbyr betaling med kort, eller tilsendt faktura via papir, e-post eller EHF.

Du velger selv betalingsmetode og legger inn betalingsopplysningene deres i aktiveringsprosessen.

Les mer om våre vilkår og personvern.