Melding om å oppgradere før du kan koble til ny skjerm?

Har du flere skjerm-lisenser igjen, men får et varsel om å oppgradere når du vil koble til en ny skjerm? Da har du sannsynligvis fylt opp antall fysiske enheter som kan kobles til kontoen.

De tilkoblede skjermene telles selv om de for øyeblikket er offline.

For å kunne koble til en ny skjerm, må du først fjerne en av de som allerede er tilkoblet:

1. Gå til "Skjermer" i menyen til venstre.
  2. Finn en offline skjerm som ikke brukes, og trykk på "⚙️".
  3. Velg "Koble skjerm fra kontoen".
  4. Nå kan du gå tilbake til "Skjermer", og Koble til en ny skjerm. ✅