Vis innhold fra SharePoint

ℹ️ Du kan vise nyheter og kalender fra SharePoint på Infoskjermen. Autentiser og gi tilgang til data fra din SharePoint-konto.
⚠️ Man får kun opp ressurser fra de sidene man  følger på SharePoint. Så hvis  siden du ønsker å vise innhold fra ikke finnes i listen, så sørg for at du følger  siden i SharePoint-portalen.

Gi tilgang til å vise nyheter og kalender fra SharePoint

For å vise innhold fra din SharePoint-konto må du autentisere deg og gi tilgang.
  1. Velg "Bibliotek" i menyen til venstre, og deretter "Integrasjoner".
  2. Velg "SharePoint". 
  3. Klikk på "Koble til" og logg inn med din SharePoint-konto. Du må gi "Infoskjermen / PinToMind" tilgang til å hente data fra din konto.*
  4. Hvis autentiseringen er vellykket får man opp en liste over de ressursene som er tilgjengelig på din konto. Klikk på "Legg i bibliotek" på de ressursene du ønsker å legge til, og klikk på "Bruk i nytt oppslag" hvis du ønsker å opprette ett nytt oppslag.
  5. Etter at man er autentisert, kan man også opprette nytt oppslag ved å velge Nyheter- eller Kalender-oppslaget i listen over nye oppslag. Deretter kan man velge en SharePoint-kalender eller SharePoint-nyheter fra biblioteket. Finnes ikke ressursen i biblioteket kan man gå tilbake til integrasjonen og legge den til. 

*På grunn av innstillinger i systemet hos Microsoft for organisasjonen deres, kan det hende at systemansvarlig må godkjenne sammenkobling med nye apper.

Skriv inn begrunnelse i "Angi begrunnelse for å forespørre denne appen" og trykk "Be om godkjenning". Forespørsel vil bli sendt til systemansvarlig i organisasjonen deres, og du vil motta en e-post når det er godkjent.


Visningsvalg

Visningen av nyheter og kalendere fra SharePoint følger strukturen og valgene til ett vanlig Kalender- og Nyheter-oppslag. Mer info om dette finnes på disse hjelpesidene:
Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss