Vis PDF og andre bildefiler

Vis reklameplakater, bilder fra turer og arrangement, eller av en medarbeider som fyller år med Album/Bilde-oppslaget. Du kan velge mellom mange ulike måter å vise bilder på.

Last opp eller velg media

I Album-oppslaget kan du laste opp nye bildefiler fra din pc eller mobilenhet. Du kan og velge media fra mediasamling, der egne, tidlige opplastede bilder og logoer allerede ligger.
Alle vanlige bildetyper og PDF-filer kan brukes til bildeoppslag.

Lagre som et eller flere oppslag

Når du laster opp mer enn ett bilde, får du valg om du vil lagre samlet som et album i ett oppslag, eller som flere oppslag. Velger du flere oppslag vil det lages like mange oppslag som det er bilder når du lagrer.

Visningsalternativer for bilder

Når bildene blir beskåret er det alltid sentrum av bildet som vises.
  • Sentrer - vis hele bildet: Bildet vises sentrert i oppslagsområdet uten å bli beskåret.
  • Fyll - vis hele bildet: Bildet vises størst mulig i oppslagsområdet på skjermen uten å bli beskåret.
  • Fyll - beskjær bildet: Bildet vises i hele oppslagsområdet på skjermen, og bildet beskjæres slik at det fyller hele området.

Velg område eller fullskjerm

Du kan vise bilde-oppslaget i et område av skjermen, eller i fullskjerm. Du velger det på hver kanal, og du kan vise det samme oppslaget i forskjellige områder på forskjellige kanaler.

Forhåndsvis og lagre

Vi anbefaler å forhåndsvise oppslaget for å se hvilket visningsvalg som passer dine bilder best.

Legg inn mer tekst, lenke og vedlegg i Infoskjermen Go

Du kan legge inn ekstra informasjon som kun vises i mobilappen Infoskjermen Go. Klikk på mobilikonet "📱" og legg inn tekst, lenke til mer informasjon, og/eller vedlegg.