Slik bytter du til sikker tilkobling

ℹ️ Lenge ble skjermvisningen fra Infoskjermen.no startet ved å skrive inn en unik skjermadresse (f.eks. https://app.infoskjermen.no/ABC123) i adressefeltet i nettleser.

Infoskjermen Player-appen har blitt utviklet for flere operativsystemer, og er den anbefalte måten for skjermvisning på de fysiske enhetene.

❗️Vi har gått bort fra å bruke skjermadressen, og bruker nå en enklere, sikrere og bedre løsning for skjermvisning, også for fysiske enheter som ikke er kompatible med Infoskjermen Player.

For å kunne bruke Infoskjermen 3, må du enten installere Infoskjermen Player, eller starte /live-visning i nettleser.

• Installer Infoskjermen Player-appen

Har du en enhet som kan installere Infoskjermen Player-appen, f.eks. Samsung Tizen, Chrome, Windows, Android, webOS (LG) og Raspberry Pi, finner du veiledning og lenker videre for å installere Infoskjermen Player på ulike operativsystem her.

Eller:

• Start /live-visning i nettleser

Vi anbefaler å bruke Infoskjermen Player for å kunne bruke alle funksjoner og oppslagstyper, men har du ikke en enhet med et av operativsystemene over, finner du veiledning for å starte /live-visning i nettleser her.

Sikrere kobling mellom skjerm og system 🔒

Med den nye tilkoblingen er det ingen åpen skjerm-adresse (url) som brukes til visning. Du autentiserer nå utstyret du skal bruke til visning, slik at du får full kontroll på hvem som har tilgang til innholdet ditt.

Mer fleksibelt for deg 🔁

Det blir enklere å bytte mellom hvilken kanal fra kontoen din du viser på enheten. Ønsker du å vise annet innhold, kan du nå innlogget på kontoen din, bytte hvilken kanal som vises på den fysiske skjermen.

Spørsmål?  Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no