Innføring i bruk av Windows

ℹ️ Infoskjermen har alltid kunnet vises på Windows og det var også her alt startet. Chrome nettleser i fullskjerm var alt en trengte. Slik har det vært i over 10 år og underveis utviklet vi også vårt eget skript for autostart og visning i fullskjerm. Nå erstatter Infoskjermen Player-appen for Windows skriptet, og vi takker skriptet for lang og tro tjeneste. 🏅

Skriptet, som har brukt den gamle og ikke lenger støttede nettleseren Internet Explorer, er ikke lenger oppdatert og tilgjengelig, og vi oppfordrer alle som bruker skriptet til å bytte til Infoskjermen Player-appenLes mer på bloggen vår.

Infoskjermen Player-app fra Windows Store

Med Windows 10/11 og Windows Store, har vi hatt et ønske om gjøre det det enda enklere og har derfor publisert vår egen Player-app for Windows, som kan lastes ned til enheten din. Guide for installasjon av Infoskjermen Player-app fra Windows Store finner du her

Sideloading

For de som ikke har tilgang til Windows Store, kan Infoskjermen Player-appen også sideloades. Guide for sideloading finner du her.