Manuell oppdatering av Infoskjermen Player for Android

Oppdater Android-app installert via Google Play Store

1. Åpne «Google Play Store»
  2. Trykk på profil-ikonet øverst i høyre hjørnet
  3. Velg Administrer apper og spill.
  4. Velg Oppdateringer. Finn Infoskjermen Player* i listen og trykk Oppdater

*Er norsk valgt som språk på Android-enheten heter appen"Infoskjermen Player", og er den satt opp med engelsk språk vil appen hete "PinToMind Player".

Oppdater Android-app installert med sideloading

1. Trykk «Senter-Opp-Opp-Opp» på fjernkontrollen.
  2. Hvis det finnes ny oppdatering får man opp en melding om man vil installere en oppdatering. Trykk Installer.
  3.  Appen oppdaterer seg da automatisk og starter opp igjen etter oppdatering.

Tips og triks:

• Hvordan vet jeg om appen er installert via Google Play Store eller med sideloading?

Man kan prøve å oppdatere med fjernkontrollen først. Hvis det ikke skjer noe, så er den installert via Google Play Store og man følger den oppskriften.

• Hvorfor må jeg gjøre dette manuelt?
    • Google Play Store: Vi opplever at Google sin automatiske oppdatering i Google Play Store ikke fungerer helt slik det burde. Selvom man har valgt at apper skal oppdateres automatisk, så skjer ikke dette alltid
    • Sideloading: For apper installert med sideloading må man uansett gjøre dette manuelt. MEN etter versjon 2.1.0 av appen skjer dette automatisk på enheter med ROOT-tilgang (f.eks. Ugoos).
  • Jeg finner ikke appen i listen over Oppdateringer i Google Play Store. Hva gjør jeg?

Da er du allerede på siste versjon av appen, eller du må følge oppskriften for oppdatering av app installert med sideloading.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.