IP-adresser og brannmur

ℹ️ Nyttig informasjon for deg som må åpne opp for tilgang i oppsett på brannmur.

Vise en infoskjerm

For å vise en infoskjerm på ditt nettverk må du åpne opp for utgående trafikk til disse domenene:

app.infoskjermen.no

app.pintomind.com

insk.no

p2m.tv

cdn.infoskjermen.no

assets.infoskjermen.no

Vi bruker port 80 for http og port 443 for https.

Åpne for eksterne tjenester

Ønsker du i tillegg å vise innhold fra eksterne tjenester må du åpne for dette i brannmurene deres:

• Bilder fra Instagram, Facebook og Twitter
  • Video i fra Youtube
  • Eksterne bilder

Url-oppslag går ikke via oss, og kan vises uten at det nødvendig er tilgjengelig eksternt. Der er det mulig å f.eks. legge inn en nettside som er tilgjengelig for skjermen (på lokalt nettverk), men ikke tilgjengelig eksternt.

Hente ressurser

Hvis du ønsker å tillate at vi kan hente og oppdatere ressurser fra dine servere som f.eks kalendere eller RSS må du åpne for å inngående trafikk fra disse IP'ene:

109.107.37.185

109.107.38.22

109.107.37.161

109.107.35.209

Vi anbefaler at du åpner opp IP'ene ved hjelp av dette DNS oppslaget:

public.grp-ieqec.gb1.brightbox.com

På denne måte vil du alltid være oppdatert med hvilke IP'er vi bruker til dette formålet.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.