Les Infoskjermen på din egen mobil

📱✨ Med mobilappen Infoskjermen Go kan du følge infoskjermene på mobilen! Ta med deg Infoskjermen i lomma - og få push-varsel når det legges ut noe nytt!

1. Last ned appen "Infoskjermen Go"

Appen er gratis, og finnes både for Android og iOS.

🌍 Appen heter "PinToMind Go" på svensk og engelsk - søk på dette hvis du ikke finner "Infoskjermen Go".

2. Skriv inn delingskoden eller følg kanal via invitasjon på e-post

• Har du mottatt en delingskode? Åpne Infoskjermen Go-appen på mobilen din, og skriv inn delingskoden du har fått.

Hvis du ikke har fått delingskode må du kontakte den som administrerer infoskjermen, og spørre om du kan få delingskode for å følge skjermen på Infoskjermen Go. Noen ganger vil det også være et eget oppslag på skjermen som sier hva delingskoden er.

• Har du mottatt en invitasjon på e-post? Åpne e-posten med invitasjon til å følge kanalen, på mobiltelefonen som du har lastet ned appen på, og følg instruksjonene.

Du kan følge flere skjermer. Har du fått flere delingskoder, trykker du på innstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre, og skriver inn ny delingskode i feltet under "Legg til skjerm".

Vis Infoskjermen Go i nettleser

💻 Hvis administrator har tillatt tilgang via nettleser, bruker du adressen https://app.infoskjermen.no/go/[delingskode] for å se innholdet i nettleser på din pc.

Daglig bruk

• For å bla mellom kanaler, hvis du har lagt til flere delingskoder eller fått flere invitasjoner på e-post, ruller du til toppen av innholdet, holder du fingeren på "skjermen" øverst, og så blar du til høyre eller venstre. Du må være helt i toppen av innholdet for å kunne bla mellom skjermer.
  • Innholdet oppdateres automatisk når du åpner appen. Du kan også oppdatere ved å trykke på oppdater-symbolet (pil som går rundt) øverst til høyre på skjermen, eller du kan dra fingeren nedover innholdet og slippe.
  • For å få varsler når det legges ut noe nytt må du åpne for dette under innstillinger på telefonen eller nettbrettet.
  • Du kan endre språk på appen ved å trykke på innstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre, og så scrolle ned til "Språk". Appen er tilgjengelig på bokmål, nynorsk, svensk og engelsk. Det er bare appen som endrer språk - språk på innhold bestemmes av den som legger ut på infoskjermene du følger.
  • Du kan fjerne kanaler du ikke lenger vil følge ved å trykke på innstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre. Trykk på "Rediger" og fjern aktuell kanal med ⛔︎.

Under innstillinger (⚙ eller ⋮) øverst til venstre finner du mulighet for å logge inn. Du skal ikke logge inn for vanlig bruk av Infoskjermen Go. Innlogging brukes kun til administrasjon av innhold, hvis du mottar invitasjon fra den som eier infoskjermene du følger.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!