Legge til og slette kanaler i mobilappen

ℹ️ Når du har lastet ned Infoskjermen Go til din mobil eller nettbrett, er er mulig å følge og se innhold fra flere forskjellige Infoskjermen-kanaler. Når du følger flere infoskjermer, kan du sveipe fingeren på mobilskjermen for å se innholdet på de forskjellige skjermene.

Slik legger du til flere kanaler (delingskoder), og fjerner kanaler, i mobilappen, på smarte enheter med iOS og Android:

iOS (iPhone og iPad)

Legg til kanal på iOS-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på tannhjul øverst til venstre.
  3. Skriv inn delingskoden for kanalen du vil følge i feltet under "Legg til skjerm".
  4. Trykk på "Legg til".

Slett skjerm på iOS-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på iPhone eller iPad.
  2. Trykk på tannhjul øverst til venstre.
  3. Trykk på "Rediger".
  4. Velg kanalen du vil slette ved å trykke på det røde ikonet til venstre for kanal-navnet, og deretter "Slett".
  5. Trykk på "Ferdig".

Android

Legg til skjerm på Android-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på Android-enhet.
  2. Trykk på menyen (de tre prikkene) øverst til høyre.
  3. Skriv inn delingskoden for kanalen du vil følge i feltet under "Legg til skjerm".
  4. Trykk på "Legg til".

Slett skjerm på Android-enhet

1. Åpne mobilappen, Infoskjermen Go, på Android-enhet.
  2. Trykk på menyen (de tre prikkene) øverst til høyre, og velg "Innstillinger".
  3. Når innstillinger-siden er åpnet; trykk på menyen igjen.
  4. Velg "Slett" i menyen.
  5. Velg hvilken kanal du ønsker å slette, deretter trykk "Slett".

Opplever du problem med å motta pushvarslinger etter at delingskoden er endret, kan du teste følgende:

1. Slett kanalen fra mobilappen Infoskjermen Go på mobil eller nettbrett.
  2. Avslutt mobilappen (ikke bare lukk den) og åpne den på nytt.
  3. Legg inn ny delingskode.
  4. Avslutt mobilappen (ikke bare lukk den) og åpne den på nytt.