Innføring i bruk av Android

🤖Ved bruk av appen Infoskjermen Player for Android kan du vise innhold på utvalgt utstyr som kjører Android 8.0 eller nyere.

⚙️Vi tester utstyr fortløpende, og utstyr vi kan anbefale vil etter hvert bli lagt til listen vår over anbefalt utstyr.

☝️Det finnes svært mange enheter som kjører Android, og det er ikke mulig for oss å ha den fulle oversikt, men vi gir gjerne noen råd på veien.


Kjøper du nytt utstyr er det en stor fordel om enheten har støtte for følgende:  

Enheter til bruk på eksisterende skjerm

På markedet i dag finnes det mange Android-enheter for konsumermarkedet som kan brukes. Utfordringen med disse er at de mangler støtte for et eller flere av overnevnte punkter og enkelte har dårlig ytelse. Det positive er at de er rimelige i innkjøp og har et enkelt brukergrenesnitt for oppsett og bruk.

Eksempler på denne type enheter er; Google Chrome Cast TV (2020), Xiaomi Mi Box S (2019), Nvidia Shield TV (2019), Nvidia Shield TV PRO (2019) mfl.

💡 Ønsker du å prøve en slik enhet er det mulig å kjøre en "manuell tidsstyring" ved bruk av et tidsstyrt støpsel, evt. i kombinasjon med en "smarthus-løsning".

Ta gjerne kontakt med oss dersom du har tips eller innspill på utstyr vi bør se nærmere på. 

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.