Oppsett for Samsung med SSSP1

💡Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Eksempel på skjerm av typen  Samsung Smart Signage SSSP1 er Samsung ME46C.

❗️Skjermer med SSSP1 har begrenset eller ingen støtte for å vise video.


ℹ️ Ikke kompatibel med Infoskjermen 3

Skjermer med SSSP1 er en eldre modell som Samsung dessverre ikke lenger oppdaterer. Det gjør at skjermen ikke lenger er kompatibel med de nyeste web-standarder og gjør at flere typer oppslag og funksjoner i Infoskjermen 3 ikke vil fungere.


Er skjermen for god til å byttes kan du forlenge levetiden med en såkalt set-back-box (SBB). En rimelig og grei løsning vil være å kjøpe en Ugoos. Alternativt finnes også Samsung egne SBB, men de fungerer på et begrenset utvalg skjermer.


Enten du vurderer en SBB, eller tiden er inne for å bytte ut den fysiske skjermen, finner du info om utstyr vi anbefaler, her.

Konfigurere player på Samsung SSSP1 - kun Infoskjermen Classic

Skjermene er ofte blitt levert med Windows set-back-box, men kan også kjøres med innebygget player. Dette er første generasjon av den innebyggede playeren (SSSP), og oppsett av playeren skjer i en systemmeny som er vanskelig tilgjengelig.

Følg denne veiviseren for å starte visningen av infoskjermen din.

 1. Slå av skjermen
 2. Trykk MUTE – 1 – 8 – 2 – POWER ON
 3. Velg Control
 4. Velg LFD Option
 5. Velg LFD Launcher
 6. Velg Launcher Mode ON
 7. Velg Server URL Setting og skriv inn adresse til skjermen. 

  Du finner denne i listen over dine skjermer, under "Skjermer" -> "Innstillinger" -> "Sikkerhet". (F.eks. http://app.infoskjermen.no/ABC123)

 8. Gå ut av menyene (Retur-knappen), og slå av skjermen
 9. Slå på skjermen - nå skal den starte med infoskjermen i innebygd nettleser
Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss