Oppsett for Samsung med SSSP2

💡Samsung har innebygget støtte for visning av infoskjerm på mange av skjermene sine. Plattformen kalles SSSP, forkortelse for Samsung Smart Signage Platform.

Eksempel på skjermer av typen Samsung Smart Signage SSSP2 er Samsung DB48D og DM48D.

❗️Skjermer med SSSP2 har begrenset eller ingen støtte for å vise video.

ℹ️ Ikke kompatibel med Infoskjermen 3

Skjermer med SSSP2 er en eldre modell, lansert i 2014, som Samsung dessverre ikke lenger oppdaterer. Det gjør at skjermen ikke lenger er kompatibel med de nyeste web-standarder og gjør at flere typer oppslag og funksjoner i Infoskjermen 3 ikke vil fungere.

Er skjermen for god til å byttes kan du forlenge levetiden med en såkalt set-back-box (SBB). En rimelig og grei løsning vil være å kjøpe en Ugoos. Alternativt finnes også Samsung egne SBB, men de fungerer på et begrenset utvalg skjermer.

Enten du vurderer en SBB, eller tiden er inne for å bytte ut den fysiske skjermen, finner du info om utstyr vi anbefaler, her.

Fabrikkinnstillinger

Hvis skjermen ikke starter i veiviseren (se nedenfor) vil ofte det enkleste være å nullstille til fabrikkinnstillinger.

• Slå av skjermen med fjernkontrollen
  • Trykk MUTE – 1 – 8 – 2 – POWER ON med fjernkontrollen. Dette gir tilgang til systemmenyen.
  • Gå til "Options" og velg "Factory reset" to ganger
  • Slå på igjen skjermen når den er helt av. Skjermen er nå tilbake til fabrikkinnstillinger.

Veiviser for player - kun for Infoskjermen Classic

Følg stegene i veiviseren nedenfor, så får du startet infoskjermen din så fort som bare det!

1. Slå på skjermen med fjernkontrollen. Veiviser for å konfigurere ny skjerm starter.
  2. Menu Language: Velg ”English”
  3. Display Orientation: Velg ”Landscape”
  4. Auto Power Off: Velg ”Off (recommended)”
  5. Network Settings:
    1. Hvis kablet nettverk: Gå videre når nettverk er funnet.
    2. Hvis trådløst nettverk: Velg nettverk og skriv inn koden til dette
  6. Clock Set: Legg inn rett dato og klokkeslett
  7. Play via: Velg ”URL Launcher”
  8. Skriv inn adressen til din skjerm. Du finner denne i listen over dine skjermer, under "Skjermer" -> "Innstillinger" -> "Sikkerhet". (F.eks. http://app.infoskjermen.no/ABC123)
  9. Velg ”URL Launcher” i menyen for å begynne å vise.
  10. Slå av skjermen og slå på igjen. Skjermen skal nå begynne å vise automatisk.

Automatisk timer

Vi anbefaler å legge inn automatisk timer, f.eks. at skjermen automatisk slås på kl 7 og slås av kl 23, for å gi skjermen lenger levetid og for å spare miljøet.

Slik legger du inn automatisk timer:

• Trykk HOME-knappen
  • Velg "On/Off Timer" og "On Timer"
  • Still inn tidspunkt for når du vil skjermen skal slås på
  • Gjør tilsvarende for "Off timer"
  • Start visningen igjen ved å velge "URL Launcher"