Hvorfor viser skjermen gammelt innhold?

Viser skjermen din gamle oppslag, eller dukker dine tidsstyrte oppslag ikke opp som de skal? Da har antageligvis skjermen gått offline og mistet kontakt med vår server.

ℹ️ Infoskjermer som mister kontakt med vår server fortsetter å gå med det innholdet de hadde da skjermen sist hadde kontakt med vår server.

Vanligste årsak når en skjerm ikke oppdateres er at den har mistet kontakt med internett lokalt. Du kan se om en skjerm er online i lista over skjermer:

🔌 Prøv å skru den fysiske skjermen av og på igjen, sjekke om den har kontakt med internett, eller finn flere tips på hva en kan teste når en skjerm er gått offline, her.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.