Vis nyheter fra VGTV og E24

⏯️ Vis siste nytt i videoformat fra VGTV og E24. Nyhetsoppdateringer fanger oppmerksomhet og hjelper deg å ha en infoskjerm som alltid er aktuell.

Opprett oppslag

1. Gå til "Nytt oppslag " og velg Nyheter fra VG eller Nyheter fra E24 i menyen.
  2. Velg lyd på eller av. Lydinnstillingene i oppslaget gjelder på infoskjermen. I mobilappen, Infoskjermen Go, kan brukerne styre lyden slik de selv vil.
  3. Publiser video ved å velge kanal(er) og område du ønsker å vise videoen på.
  4. Lagre oppslaget.

Krav til utstyr

VGTV og E24 har samme krav til utstyr som vårt eget Video-oppslag. Denne type oppslag krever en bestemt type utstyr og oppsett for å fungere, og vil derfor ikke fungere på alle typer fysisk utstyr.

Her finner du mer info og en liste med utstyr som er kompatibelt med video-oppslag.

Tips: Velg hvor ofte oppslaget skal vises

⬇️ Ønsker du at nyhetsvideoen skal vises sjeldnere enn én gang per runde? Da kan du nedprioritere oppslaget til å vises f.eks. annenhver runde eller en gang i timen.

⬆️ Eller ønsker du vise oppslaget oftere enn én gang per runde? Velg ett av alternativene for å prioritere opp visningen av oppslaget.

Mer info om å prioritere oppslag finner du her.