Prioritere oppslag

ℹ️ Har du et oppslag du syns er spesielt viktig? Med prioritering av oppslag kan du velge at oppslag skal vises oftere eller sjeldnere enn én gang per runde, eller hele tiden.

I kombinasjon med tidsstyring gir dette spennende muligheter - f.eks. hvis du har en melding som er viktig at folk får med seg i dag.

Med prioritering kan et oppslag vise oftere eller sjeldnere enn én gang per runde. Med vanlig prioritet vil oppslaget vises én gang per runde.

Prioriter opp

  • 2x per runde: Oppslaget vil vise to ganger hver runde.
  • Mellom hvert oppslag: Oppslaget vil vise mellom alle andre oppslag i området.
  • Overta området: Oppslaget vil være det eneste som viser i sitt område. Kombinert med tidsstyring er dette en god måte å gi en viktig beskjed i noen timer før det fjernes, og alt er tilbake til normalen igjen.
  • Overta kanal: Oppslaget vil være det eneste som viser på kanalen og vil derfor fylle hele skjermen. Når oppslaget fjernes går alt tilbake til normalen igjen.

Prioriter ned

  • Annenhver runde: Oppslaget vil vises annenhver runde.
  • En gang i timen: Oppslaget vil vises når det blir publisert, og deretter gjentas visningen en gang i timen.

Tips: Kombinere med tidsstyring

Prioriterte oppslag kan som andre oppslag tidsstyres. Du kan velge at de vises på faste tidspunkter hver uke, eller i perioder definert av dato og klokkeslett. F.eks. kan du legge inn at hver fredag ettermiddag vises kun "God helg" på skjermen, eller du kan legge inn tilpasset velkomstmelding tirsdag i neste uke til personene du vet skal besøke dere da.

Hvis du for eksempel har en viktig melding som alle må få med seg i dag, kan du legge ut og prioritere, og kombinere med tidsstyring "i dag". Da vil skjermen være tilbake til det normale neste dag. 🎉

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.

Trenger du fortsatt hjelp? Kontakt oss Kontakt oss