Signalsplitter

Prisplanen som er valgt på kontoen din angir hvor mange fysiske skjermer du kan bruke løsningen på samtidig.

Det er imidlertid tillatt å bruke signalsplitter slik at samme skjermsignal vises på inntil 3 skjermer, uten å betale ekstra, hvis skjermene står maksimalt 5 meter fra hverandre.

Dette vil være nyttig der hensikten er å oppnå spesialeffekt, synlighet fra flere vinkler eller å gi individuell visning.

Mulige eksempler er:

• Hvor en ønsker synlighet på flere sider av en søyle.
  • I et inngangsparti hvor en ønsker å vise den samme informasjonen både på vei inn og ut av lokalet.
  • Resepsjonsområdet e.l. hvor en har like skjermer ved siden av hverandre.

Gjelder kun med fysisk signalsplitter

Antallet på 3 skjermer og 5 meter er ufravikelig og det er kun snakk om fysisk signalsplitter på skjermkabel. Dette åpner ikke for at en kan vise den samme kanalen flere steder, uten å ha en lisens per skjerm, selv om avstanden mellom skjermene er 5 meter eller mindre.

Vi har også egen lisens for de som ønsker å distribuere samme innhold til flere skjermer. Mer om det her.

Svarte dette på spørsmålet ditt? Takk for tilbakemeldingen! Ta kontakt på support@infoskjermen.no om du fortsatt trenger hjelp. Det oppsto et problem med å sende inn tilbakemeldingen din. Prøv igjen senere.