Vis værmelding

☀️ Værmeldinger interesserer de fleste, og de hjelper deg å ha en skjerm som er aktuell. Velg detaljnivå og hvilke steder du ønsker å vise værmeldinger for.

Værmeldingene hentes fra Yr.no. I søkefeltet kan du finne steder i hele verden som du kan vise været for. Velg om du vil søke lokalt eller globalt.

Velg om du vil vise dager eller perioder

Du kan vise værmelding for hele 9 dager fremover om du velger dager, og plasserer oppslaget i område A.

Om du vil ha mer detaljert værmelding, velger du perioder. Vindstyrken vil uansett vises.

Velg mellom Celsius, Fahrenheit eller Kelvin

Standard er at temperaturen vises i Celsius, men om du heller ønsker å vise i Fahrenheit eller Kelvin, kan du endre det.

Velg type ikon for værvarsel

I tilpasning av Tema kan du velge mellom flere typer ikon for værvarsel.

Funksjoner i ulike områder

Stedsnavn vil vises, bortsett fra om oppslaget plasseres i området som heter Ticker.

I område A vil oppslaget vises som en horisontal linje, men om du plasserer værmeldingsoppslaget i område B på en skjerm med kun område A og B, vil det vises som en tabell nedover.

Legg inn mer tekst, lenke og vedlegg i Infoskjermen Go

Du kan legge inn ekstra informasjon som kun vises i mobilappen Infoskjermen Go. Klikk på mobilikonet "📱" og legg inn tekst, lenke til mer informasjon, og/eller vedlegg.

Forhåndsvis og lagre

Vi anbefaler å teste de ulike mulighetene, klikk av for kanalen(e), og område på skjermen du vil at oppslaget skal vises på, forhåndsvise, og lagre når du er fornøyd. 😊