Problemer med å logge inn?

Glemt passord

Har du problem med innlogging for du har glemt passord for Infoskjermen-kontoen din? 😟

Fort gjort! Det ordner seg! 🤗

1. Trykk på "Glemt passord?" på innloggingssiden, https://app.infoskjermen.no/, så sender vi en gjenopprettings-e-post til den e-post-adressen som du har registrert som brukernavn hos oss.

2. Eller ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no og fortell oss hva brukernavnet ditt er (e-post-adresse), og hvilken Infoskjermen-konto du er registrert på.

Endre passord

Hvis du vil, kan du endre passordet. Dette gjør du under din brukerprofil (ikon og navn nede til venstre) og fanen "Passord".

Passord krever minst 10 karakter + tall og store og små bokstaver.

Gammel e-post som brukernavn

Er brukernavnet som er registrert for deg på infoskjermskontoen, en gammel e-post som ikke lenger er i bruk?

Hvis du har administrator-tilgang og husker passord:
  1. Logg inn med brukernavn og passord, og gå til brukeradministrasjon på kontoen (Konto -> Brukere) og inviter deg selv som ny bruker med din nye, gyldige e-postadresse.
  2. Logg ut.
  3. Logg inn igjen med info du får tilsendt på gyldig e-post ( nytt brukernavn).
  4. Gå til brukeradministrasjon og slett din gamle bruker.

Hvis du ikke har administrator-tilgang, eller ikke husker passord:
  • Hør med en registrert administrator på kontoen om han/hun kan logge inn og sende deg ny brukerinvitasjon til en e-post du bruker nå. Den gamle brukeren din kan bare slettes.
  • Hvis dere alle har samme problem, eller du var eneste registrerte administrator, kontakter du oss på support@infoskjermen.no.

Mer info om å administrere brukere finner du her.