Vis innhold fra en Facebook-side

Oppslag som viser sosiale medier hjelper deg å ha oppdaterte infoskjermer. Systemet henter automatisk nytt innhold og holder folk oppdatert, samtidig som du får reklamert for hvor folk kan følge dere.

ℹ️ Du kan vise innhold på Infoskjermen, fra Facebook-sider hvor du selv er registrert som administrator. Det er mulig å vise innhold fra sider, men ikke fra Facebook-profiler, steder, grupper osv. Vanlige Facebook-poster som er lagt inn av eier av siden blir vist, ikke videoer, reels og events. Her finner du informasjon om hvordan du kan opprette en "side" på Facebook

Gi tilgang til å vise innhold fra Facebook

For å vise innhold fra Facebook må du autentisere deg og gi tilgang.
  1. Velg "Bibliotek" i menyen til venstre, og deretter "Integrasjoner".
  2. Velg "Facebook".
  3. Klikk på "Koble til" og logg inn med din Facebook-konto. Du må gi appen tilgang til å hente data fra din konto. (App'en heter PinToMind, som er akkurat det samme som Infoskjermen.)
  4. Hvis autentiseringen er vellykket får man opp en liste over de Facebook-sidene hvor man selv er registrert som administrator. Klikk på "Legg i bibliotek" på de ressursene du ønsker å legge til, og klikk på "Bruk i nytt oppslag" hvis du ønsker å opprette ett nytt oppslag.
  5. Etter at man er autentisert, kan man også opprette nytt oppslag ved velge Facebook-oppslaget i listen over nye oppslag. Deretter kan man velge en Facebook-side fra biblioteket. Finnes ikke ressursen i biblioteket kan man gå tilbake til integrasjonen og legge den til.

Tips: Det er en fordel å allerede være logget inn, f.eks. i en annen fane i samme nettleser, på Facebook-siden du ønsker å vise.

Legg inn mer tekst, lenke og vedlegg i Infoskjermen Go

Du kan legge inn ekstra informasjon som kun vises i mobilappen Infoskjermen Go. Klikk på mobilikonet "📱" og legg inn tekst, lenke til mer informasjon, og/eller vedlegg.

Begrens antall poster og tidsperiode

Facebook-oppslaget viser poster ett og ett. Du kan velge hvor mange Facebook-poster du ønsker å vise, standard er de tre siste.

Du kan og velge hvor langt tilbake i tid du vil vise Facebook-poster, ved å begrense tidsperiode. Standard er ingen begrensning.

Forhåndsvis og lagre

Vi anbefaler å teste de ulike mulighetene, klikk av for kanalen(e) og område(r), du vil at oppslaget skal vises på, forhåndsvise, og lagre når du er fornøyd. 😊