Vis bilder fra Instagram-bruker

ℹ️ Frisk opp infoskjermene med å vise bilder fra Instagram! Instagram-oppslaget på infoskjermene henter automatisk nye bilder og holder folk oppdatert, samtidig som du kan reklamere for hvor folk kan følge dere.

Du kan vise bilder fra din egen Instagram-bruker. Bildene på infoskjermen vil bli oppdatert automatisk når det legges ut nye på Instagram.

Gi tilgang til Instagram-kontoen din

For å vise bilder fra Instagram på infoskjermen din, må du autentisere deg og gi tilgang.
  1. Velg "Bibliotek" i menyen til venstre, og deretter "Integrasjoner".
  2. Velg "Instagram".
  3. Klikk på "Koble til" og logg inn med din Instagram-konto. Du må gi appen tilgang til å hente data fra din konto. (App'en heter PinToMind, som er akkurat det samme som Infoskjermen.)
  4. Hvis autentiseringen er vellykket får man opp kontoen du er autentisert med. Klikk på "Legg i bibliotek" på kontoen du ønsker å legge til, og klikk på "Bruk i nytt oppslag" hvis du ønsker å opprette ett nytt oppslag.
  5. Etter at man er autentisert, kan man også opprette nytt oppslag ved velge "Instagram"-oppslaget i listen over nye oppslag. Deretter kan man velge Instagram-kontoen fra biblioteket. Finnes ikke ressursen i biblioteket kan man gå tilbake til integrasjonen og legge den til.

Tips: Hvis man er logget inn på en Instagram-konto i nettleseren, så vil denne komme opp automatisk. Ønsker du å vise bilder fra en annen Instagram-konto enn den du er logget inn med, må du derfor logge ut av Instagram-kontoen i nettleseren for å kunne logge på og autentisere med en annen.

🔒 Vi kan vise bilder fra alle Instagram-kontoer, men hvis kontoen er merket av som "Privat konto", må man selv autentisere oppslaget på nytt hver 60. dag.

Begrens antall bilder og tidsperiode

Instagram-oppslaget viser bildene ett og ett, sammen med teksten i innlegget.

Begrens antall: Du kan velge hvor mange bilder du ønsker å vise, standard er de fem siste.

Begrens tidsperiode: Du kan og velge hvor langt tilbake i tid du vil vise Instagram-bilder, ved å begrense tidsperiode. Standard er ingen begrensning.

Utvalg: Du kan også å vise alle bilder, selv om det er flere i et innlegg, eller du kan velge å vise et bilde per innlegg.

Legg inn mer tekst, lenke og vedlegg i Infoskjermen Go

Du kan legge inn ekstra informasjon som kun vises i mobilappen Infoskjermen Go. Klikk på mobilikonet; "📱" og legg inn tekst, lenke til mer informasjon, og/eller vedlegg.

Video og Reels

Video-innlegg på Instagram-kontoen din vises på infoskjermen med bildet du valgte som omslag, merket med et video-ikon. Reels kan ikke vises i Instagram-oppslaget, men teksten fra reels-innlegget vil vises på skjermen.

Forhåndsvis og lagre

Vi anbefaler å teste de ulike mulighetene, klikk av for kanalen(e), og område på skjermen du vil at oppslaget skal vises på, forhåndsvise, og lagre når du er fornøyd. 😊