Bytte mellom kontoer

En bruker kan være medlem av flere kontoer. For å være samme bruker på flere kontoer, må du bruke samme e-post-adresse. Når brukernavnet ditt er medlem av flere kontoer vil du ved innlogging i app.infoskjermen.no få valg om hvilken konto du ønsker å administrere.

Når du er innlogget i Infoskjermen 3 bytter du konto ved å trykke på kontoene i sidestolpen til venstre, eller i profilen din, der du kan velge konto under fane "Medlemsskap".

Om man har mange medlemskap kan man trykke på ikonet med tre prikker, i venstre sidestolpe, for å endre rekkefølgen i sidestolpen og stjernemerke ⭐️ hvilke kontoer som skal være synlige i sidestolpen og ikke.

Bruker du forskjellige e-postadresser på ulike Infoskjermen-kontoer må du logge ut (nede til venstre) og inn igjen for å få tilgang til de forskjellige kontoene.