Bilder / pdf / plakat ūüĖľ

Bildeoppslag er den mest populære oppslagstypen på infoskjermer. Vis reklameplakater, bilder fra turer og arrangement, eller av en medarbeider som fyller år. Du kan velge mellom mange ulike måter å vise bilder på.

Alle bildetyper

Alle vanlige bildetyper og PDF-filer kan brukes til bildeoppslag.

Når du laster opp mer enn ett bilde, får du valg om du vil lagre som separate oppslag eller som album. Velger du separate oppslag vil det lages like mange oppslag som det er bilder når du lagrer.

Visningsalternativer for bilder

Når bildene blir beskåret er det alltid sentrum av bildet som vises.

• Sentrert i oppslag - vis hele bildet: Bildet vises sentrert i oppslagsomr√•det uten √• bli besk√•ret.
  • Fyll oppslag - vis hele bildet: Bildet vises st√łrst mulig i oppslagsomr√•det p√• skjermen uten √• bli besk√•ret.
  • Fyll oppslag - beskj√¶r bildet: Bildet vises i hele oppslagsomr√•det p√• skjermen, og bildet beskj√¶res slik at det fyller hele omr√•det.
  • Fyll skjerm - vis hele bildet: Bildet vises st√łrst mulig p√• hele skjermen uten √• bli besk√•ret. Hvis st√łrrelsesformatet er annerledes p√• bildet enn p√• skjermen, vil det komme sorte felt p√• sidene av bildet.
  • Fyll skjerm - beskj√¶r bildet: Bildet viser p√• hele skjermen, og det beskj√¶res slik at det passer √• fylle st√łrrelsesformatet p√• skjermen.

Vi anbefaler å forhåndsvise oppslaget for å se hvilket visningsvalg som passer best.

Ekstra visningsalternativ for album:

• Mosaikk: Flere bilder vises samtidig i rammer som fyller hele skjermen. Bilder beskj√¶res for √• passe i rammene.

Ogs√• her anbefaler vi at du forh√•ndsviser f√łr du lagrer, for √• se hvordan visningsvalget vil passe for bildene dine.

Sp√łrsm√•l? Ta kontakt med oss p√• support@infoskjermen.no!