Bestill konto 🛒

Hvordan bestiller jeg?

Når du har prøvekonto er det en knapp øverst der det står "Aktivér nå". Klikk på denne, så vil du bli ledet gjennom en veiviser der du velger prisplan og legger inn fakturaopplysninger.

Du kan aktivere kontoen din når som helst i løpet av prøveperioden, og fakturaperioden starter kun ved utgangen av den gratis prøveperioden uansett.

Velg rett prisplan

Prisplanene angir hvor mange fysiske skjermer du kan bruke løsningen på. Antall skjermer telles ved å telle hvor mange fysiske skjermer som viser innhold fra Infoskjermen samtidig. Hver enkelt fysiske skjerm skal telles, selv om de bruker samme skjermadresse som andre skjermer eller er tilkoblet samme visning gjennom signalsplitter.

Betaling

Alle priser er eks. mva. Faktureres forskuddsvis pr. år. Innbetalte beløp refunderes ikke. Vi tilbyr betaling med kort, eller tilsendt faktura via papir, e-post eller EHF.

Les mer om våre vilkår og personvern.

Spørsmål? Ta kontakt med oss på  support@infoskjermen.no!