Bestill konto 🛒

Hvordan bestiller jeg?

Du bestiller ved å logge inn på Infoskjermen-kontoen din og aktivere kontoen. Du kan aktivere kontoen din når som helst i løpet av prøveperioden. Du får like mange gratisdager selv om du aktiverer før prøveperioden er over.

Aktiver konto i Infoskjermen 3

Når du har prøvekonto i Infoskjermen 3 klikker du på "Konto" og "Aktivér nå", så vil du bli ledet gjennom en veiviser der du velger prisplan og legger inn fakturaopplysninger.

Aktiver konto Infoskjermen Classic

Når du har prøvekonto i Infoskjermen Classic er det en knapp øverst der det står "Aktivér nå". Klikk på denne, så vil du bli ledet gjennom en veiviser der du velger prisplan og legger inn fakturaopplysninger.

Velg rett prisplan

Prisplanene angir hvor mange fysiske skjermer du kan bruke løsningen på. Antall skjermer telles ved å telle hvor mange fysiske skjermer som viser innhold fra Infoskjermen samtidig. Hver enkelt fysiske skjerm skal telles, selv om de bruker samme skjermadresse som andre skjermer eller er tilkoblet samme visning gjennom signalsplitter.

Betaling

Alle priser er eks. mva. Faktureres forskuddsvis pr. år. Innbetalte beløp refunderes ikke.

Vi tilbyr betaling med kort, eller tilsendt faktura via papir, e-post eller EHF.

Les mer om våre vilkår og personvern.