Administrere brukere 👩🏻‍💻👨🏻‍💻

Legge til bruker

Du finner brukeradministrasjon ved å velge "Brukere" i menyen oppe til venstre.

Brukere legges til ved å skrive inn navn og e-postadresse. Det sendes en e-post med invitasjon til brukeren når du lagrer.

Tilpasse rettigheter

Etter at du har invitert en bruker, kan du velge om brukeren skal være administrator (full tilgang) eller om han skal ha begrenset tilgang.

Velger du begrenset tilgang kan du velge hvilke skjermer han skal kunne publisere til, og om han skal kunne redigere alle oppslag eller bare sine egne.

Rekkefølge og bestemme kontaktperson

Til venstre for navnet på brukeren finner du et felt   som du kan ta tak i for å sortere rekkefølge på brukerne i lista.

Brukeren som ligger øverst i lista er kontaktperson for kontoen, og vil motta e-post som gjelder kontoen. Denne brukeren må ha administrator-tilgang til kontoen.

Bruker med begrenset tilgang

Bruker med begrenset tilgang på kontoen har ikke mulighet for å se alle menyvalg, denne kan ikke endre kontotype, kan ikke se andre brukere eller invitere ny bruker.
Bruker med begrenset tilgang kan kun se de skjermer som den er gitt tilgang.

• Kan administrere Egne oppslag: Kan kun administrere egne oppslag på valgte skjerm/er. Alle andre oppslag er låste (kan vises, men ikke redigeres). Se info om å endre eier av oppslag her.
  • Kan administrere Alles oppslag: Kan se og administrere alle oppslag på kontoen.

Samme bruker på flere kontoer

En bruker kan være medlem av flere kontoer. Brukeren vil ved innlogging få valg om hvilken konto han ønsker å administrere. Når brukeren er innlogget kan han bytte konto ved å trykke på Infoskjermen-logoen på toppen av skjermen, eller han kan velge konto under "Meny" oppe til venstre.

Fjerne brukere

Hvis en bruker av en eller annen grunn ikke lenger er relevant på kontoen, anbefaler vi å fjerne denne. Den gamle brukeren kan bli fjernet ved å klikke på "fjern" til høyre for navnet til brukeren. Man må ha administrator-tilgang for å kunne gjøre dette.

Velg tidssone for bruker

Ved å velge tidssone for bruker under menyvalget " Brukere" eller "Meg" vil administrasjonssidene vises med lokal tid for brukeren. Ved opprettelse av tidsstyring vil denne foreslås til brukerens tidssone.

Se en kort video om hvordan man administrerer brukere

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no.