Infoskjermen Classic ➡️ Infoskjermen 3

Så kjekt at du, kjære Infoskjermen-kunde, vil være med oss fra Classic over til Infoskjermen 3! 🤩 Det vil kreve litt manuelt arbeid akkurat nå i overgangen, men vi er overbevist både om at du kan klare det, og at det er verdt det! 💪

📋 Her har vi forberedt en liten liste som kan hjelpe deg å holde orden i hva som må gjøres.

📽️ Lenger ned finner du også en video, hvor vi viser hvordan du går frem.

Flytte en konto fra Infoskjermen Classic til Infoskjermen 3


  1. Opprett kanaler for skjermene dine."Skjermer" blir til "Kanaler" i Infoskjermen 3. 😊 En kanal kan vises på flere fysiske enheter.Gå til "Kanaler" i menyen til venstre, og klikk på "+ny kanal". Opprett en kanal for hver "innholdskanal" eller oppslagsliste du vil ha. Det er lett å bytte kanal på en enhet.Her fins det veldig mange spennende layout-muligheter, og dette kan du endre på senere også. I stedet for hovedoppslag, sidestolpe og bunnlinje, fins det her ulike områder på skjermen, og derfor mange flere muligheter. ✨


  2. Importer ressurser fra Classic. 💫 Gå til "Bibliotek" i venstre meny, og klikk på "Gå til overføring" og overfør det du vil av tilgjengelig innhold fra Classic. Du kan overføre bilder, nyhetsfeeder, kalendere, videoer og flere ressurser.


  3. Opprett oppslag som du publiserer til kanalene dine.Gå til "Oppslag" i menyen til venstre, og klikk på "Nytt oppslag" oppe til høyre. Her kan du hente frem de ressursene du overførte i punkt 2. Her kan du lese om hvordan man oppretter oppslag i Infoskjermen 3. Mye er likt som i Classic, men det er noe som er nytt også.Når du har lagt inn innholdet du vil ha i oppslaget, klikker du av for hvilke kanaler du vil at det skal vises på, og du kan også velge hvilket område du vil vise det i på de ulike kanalene.Du vil se at det fins enda flere muligheter her for prioritering (og også nedprioritering!) og at det har blitt enda enklere å legge inn sluttdato i tidsstyring.


  4. Start visning på enhetene dine, fra Infoskjermen 3.For å starte visningen av skjermene dine i Infoskjermen 3 gjør du følgende, forutsatt at du allerede har vist skjermene dine i /live-visning i Classic:
  • Gå til Infoskjermen 3, og velg "Skjermer" i venstre meny.
  • Klikk på "endre" helt til høyre.
  • Velg hvilken kanal du vil vise på denne enheten og klikk på "lagre" oppe til høyre.

Og så kan du stå en liten stund og nyte synet av den flotte nye infoskjermen din! 🌟Bra jobba! 👏🙌


  1. Hvis du vil gi tilgang til at andre brukere også skal kunne teste Infoskjermen 3, går du til "Konto" i venstre meny inne på Infoskjermen 3. Der klikker du på "Brukere" og tildeler roller til andre brukere som på denne måten får tilgang til dette.

Video: Flytte en konto fra Infoskjermen Classic til Infoskjermen 3

Spørsmål? Ta kontakt med oss på support@infoskjermen.no!