Infoskjermen for hotellrom 🏨

Hotell

Vis Infoskjermen som kanal på hotell-tv

Har du infoskjerm i hotellet? Med vår tilleggspakke HOSPITALITY kan du vise Infoskjermen som en kanal på hotell-tv, sånn at gjestene også kan lese infoskjermen på hotellrommet.

💡 På hotell-tv kan du vise all informasjon som gjestene deres trenger. Fra åpningstider for resepsjon, frokost og gym, til meny i restaurant og bar, og info om hotellets fasiliteter og omgivelser. Vis frem gode tilbud, arrangement, sikkerhetsinformasjon, wifi og passord, og mye mer. Når informasjonen endres, oppdaterer du den raskt og enkelt på alle hotellrom med noen få tastetrykk. 🙌

Hotell-tv er en tilleggspakke

Visning på hotell-tv er en tilleggspakke til ordinært Infoskjermen-abonnement. Velg type tilleggspakke basert på hvor mange hotellrom dere har. Du finner mer info og priser her.
Ta kontakt med oss om du vil bestille tilleggspakke for hotell-tv til din Infoskjermen-konto.

Opprett en ny skjerm som vises på hotellrom

Hotell-tv skal defineres som en egen skjerm i vårt system. Når du publiserer innhold velger du hva som skal vises der. Husk derfor å sette av en skjerm til hotell-tv.
Du legger enkelt til en ny skjerm på kontoen din, under "Meny" - "Skjermer"

Hotell-tv må være signalsplitter

Systemet for hotell-tv må bare ha én tilkobling til vårt system, og videresende dette til hotell-tv-ene. Samme innhold vises på alle tv-ene.

Se også egen supportsak om mulighet til å bruke signalsplitter, på inntil 3 skjermerher.

Må vise vannmerke

Vannmerket som viser "Infoskjermen" skal være synlig på kanalen som sendes til hotell-tv.

Utstyr

For å kunne benytte seg av lisensen trengs en Set-Back-Box (f.eks. Ugoos-, Chrome-, eller Windows-enhet) som settes opp sammen med lokasjonens/hotellets eget distrubusjonssystem/signalsystem.